Hokej - Archiv 18.06.2019 - 12.09.2022

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Zamčeno
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3996
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 77 krát
Obdržel "To se mi líbí": 550 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

tau píše:Fotbalisty letos vidím na boj o holej život....
Psal jsem to samé již před sezónou.

Ani by mne v této souvislosti nepřekvapilo, kdyby se objevila snaha přibrzdit výstavbu stadionu. Imho náklady neúměrně rostou... :think:
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8610
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 510 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1197 krát

Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

Prochy je pro Roberta nepostradatelnej. Maka i s rymickou z domu. Nebo je placenej za kazdou ucast a ty jeho dluhy teda musej bejt astronomicky
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8610
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 510 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1197 krát

Re: RE: Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

Propulse píše:Budejky za me asi nejvetsi prekvapeni.
Covece me zas tolik ne. Ty jejich "veterani" nejsou prece jeste zas tak odkecany. Na padaka Sevci a Nadno
havlitom
Příspěvky: 622
Registrován: 29 úno 2016 07:32
Bydliště: Praha
Dal "To se mi líbí": 8 krát
Obdržel "To se mi líbí": 67 krát

Re: Hokej

Příspěvek od havlitom »

Holly833 píše:Full HD (4K, 8K,...) není nic víc ani nic míň než rozlišení = poměr zobrazovaných bodů a ani to není jen jedno jediné Full HD (4K, 8K,...). Záleží na poměru stran zobrazovače. Nejtypičtější Full HD (TV) je 1920 x 1080 (16:9), ale např. i 1440×1080 (4:3) nebo 2560×1080 (21:9) spadají stále pod Full HD rozlišení.
Na výsledné kvalitě se podílí mnoho faktorů. Jedním z nejdůležitějších je bitrate alias datový tok neboli množství dat za časovou jednotku (obvykle bitů za sekundu). Pak taky způsob komprese, použitá cesta přenosu atd., atd. A v tom jsou právě rozdíly, protože čím víc dat chceš přenést, tím větší nároky na použitou techniku a přenosovou cestu to má. Vnímání pak samozřejmě velmi ovlivňuje i na čem se přenos sleduje a v případě webu i kvalita, stabilita, agregace,... připojení.
Takže není Full HD (4K, 8K...) jako Full HD (4K, 8K,...). Z vlastní zkušenosti, kdy jsem před lety měl příjem Full HD: německý kanál, který vysílal živé přenosy koncertů klasické hudby, svou vizuální kvalitou jednoznačně převyšoval naše vysílání přesto, že vše to byly deklarované Full HD kanály/vysílání.
Díky pánové, za tuhle osvětu. U mě by neměl být problém s datovým tokem, protože mám optickej internet a snad i kvalitní televizi. Tím, že je velká, obraz z TV kanálů je docela hnusnej. Ale ten včerejšek byl super. Jesi to tedy správně chápu, tak podle toho jak mi data tečou (kvalita internetového připojení), tak může vypadat i můj obraz. A tedy i když má někdo tu stejnou O2 TV, může mít díky méně kvalitnímu připojení hnusnější obraz. Tak snad se již dočkáme obecně kvalitních přenosů.
Kula
Příspěvky: 2158
Registrován: 05 zář 2014 18:10
Dal "To se mi líbí": 835 krát
Obdržel "To se mi líbí": 281 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kula »

Když vidím jak všude hrajou první útoky nebo pětky a srovnám to s tou naší tak nemá cenu dál diskutovat. je jedno jestli diesely nebo benzíny s čímž se zde již pár let chlácholíme
JirkaPCE
Příspěvky: 3583
Registrován: 01 srp 2014 22:32
Dal "To se mi líbí": 94 krát
Obdržel "To se mi líbí": 437 krát

Re: Hokej

Příspěvek od JirkaPCE »

Kula píše:Když vidím jak všude hrajou první útoky nebo pětky a srovnám to s tou naší tak nemá cenu dál diskutovat. je jedno jestli diesely nebo benzíny s čímž se zde již pár let chlácholíme
Nevyznívá to pro nás zatím dobře. Za mě ten útok celkově u nás, máme tam hráče, kteří můžou být v extralize nadprůměrní, ale vyloženě hvězdy což jsou hráči kteří budou sbírat bod na zápas, tam nemáme. Možná Camara ale i když se ta první lajna zatím skládá podivně, tak on sám taky dost kazí a ztrácí puky.
Emil Havránek
Příspěvky: 897
Registrován: 05 kvě 2020 21:29
Obdržel "To se mi líbí": 214 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Emil Havránek »

JirkaPCE píše:Nevyznívá to pro nás zatím dobře. Za mě ten útok celkově u nás, máme tam hráče, kteří můžou být v extralize nadprůměrní, ale vyloženě hvězdy což jsou hráči kteří budou sbírat bod na zápas, tam nemáme. Možná Camara ale i když se ta první lajna zatím skládá podivně, tak on sám taky dost kazí a ztrácí puky.
Rozhodně bych nepanikařil, ale zároveň říkám, že nevím. Král a kolektiv byl záplatou po zcela tragickém Razýmovi. Byť má účast na jednom titulu, tam to za něj šéfovali jiní. U nás je to však, zda se mi, naopak. Příliš mnoho hodných a kvalitních oveček, žádný beran, navíc pak i žádný pastevec. Snad to nemusím polopatisticky překládat. A to jsem vůbec nezmínil náročného majitele, on do toho začne prudit, pokud se mu výkony nebudou líbit.
lucas003
Příspěvky: 2772
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 435 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

Propulse píše:Budejky za me asi nejvetsi prekvapeni.
Na druhou stranu. Porazili Kladno, Zlín a Olmík. To není úplně složitej los
Uživatelský avatar
digitalmouse
Administrátor
Příspěvky: 3410
Registrován: 01 srp 2014 13:50
Bydliště: Chrudim
Dal "To se mi líbí": 381 krát
Obdržel "To se mi líbí": 616 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Hokej

Příspěvek od digitalmouse »

Tak jsem udělal malé srovnání kvality O2 a ČT. Musím říct že jsem asi měl pravdu když jsem tu psal že může jít i o použité kamery/objektivy a jejich nastavení. Nejlepší by bylo mít ke srovnání záznam ze stejného stadionu, ale i tak jsou některé věci vidět. Podotýkám, že screenshoty jsou udělané na počítači z iVysílání a z webového rozhraní O2TV.

ČT sport má barvy nastavené více do studena, O2 má barvy přirozené. V prvním srovnání je vidět to jak to vysílá ČT a co udělá Photoshop, když v něm dám automatickou úpravu barev. Když to samé udělám se screenem z O2, viditelně se barvy nijak nezmění.
tv-barvy.jpg
Druhé srovnání, tam jsem nedělal žádné úpravy barev. Na prvním obrázku je vidět hlavní kamera O2, na druhém hlavní kamera ČT a na třetím reportáž z jiného zápasu vysílaná o přestávce přenosu ČT. Na tom mě právě zaujalo, že dle čistě mého posouzení je záběr z reportáže lepší než z živého přenosu.
tv-srovnani.jpg
Obrázek Za Dynamo!
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7549
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 602 krát
Obdržel "To se mi líbí": 811 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

Kluby chtějí vládnout samy. Jak to bude s penězi, sestupem a televizí?

Přes dva roky jde od klubů signál, že chtějí extraligu řídit samy. Je cítit jedna zásadní změna, žádné honem, ve stresu a panika, že se brzy zavře soutěž. Měsíce se všechno ladí, aby Asociace profesionálních klubů dokázala stabilně vládnout a měla i svého silného manažera. Pokud do konce prosince dostane svaz oficiální výzvu, od 1. května 2022 se rozhodování nad ligou vrátí zase klubům. Nejvyšší soutěž by se pak zavírat neměla.

Nápad, že kluby chtějí řídit extraligu samy, je v kurzu už nějakou dobu. Až máte pocit, že se zase tak nic moc nového neděje. „Nevergreen?“ Ne, to zase ne. Práce na převzetí soutěže od svazu pokračují, nezamrzly, jen je i trochu zpomalil covid, kluby řešily, jak přežít.

Ladí se licenční řády, právní dokumenty. Asociace profesionálních klubů (APK) se nechce dostat do situace, že svazu oznámí, jak soutěž bere, a pak začne řešit, co vlastně s ní. Už v roce 2019 si kluby odsouhlasily záměr extraligu převzít, na tom se nic nemění.

Jsou dva termíny, které považujeme za reálné, 1. května 2021 nebo 1. května 2022,“ uvedl před rokem viceprezident APK Prokop Beneš. První je mimo. Druhý je stále reálný a vysoce pravděpodobný.

Aby došlo k akci, musí na svaz do konce kalendářního roku dorazit oficiální dopis, že kluby žádají řízení soutěže zpátky do své moci. Podle informací deníku Sport je tahle alternativa velmi blízko. APK už i jedná se svazem o podmínkách, řeší se refundace za reprezentanty, velkým tématem samozřejmě pak bude i model postupu a sestupu.

Ne, neděste se, v rozjeté sezoně žádná změna nehrozí. Každopádně delší dobu platí, že prezident Českého hokeje Tomáš Král trvá na tom, aby se z první ligy šlo dostat nahoru, ideální je pro něj přímý postup, což dlouhodobě podporuje třeba i Libor Zábranský z Komety.

Ovšem nelze soutěž rozšiřovat každý rok o jeden klub, tím pádem musí následovat i sestup. Už dříve zaznělo, že APK by se velmi zamlouval model s udělováním licencí, kde nikdo nebude udělovat výjimky.

Vyhráli jste první ligu? Máte podmínky hrát nejvyšší soutěž a složíte bankovní garanci? Tak vítejte! Reálná je ale baráž jeden proti jednomu, jednání nejspíš míří sem. Ovšem tohle teď není hlavní téma.

APK musí být nachystána soutěž řídit, mít lidi, předpisy, manuály, své vlastní vedení. „Součástí profesionalizace by mělo být převzetí extraligy a její řízení. Teď je zakotvená fixace, kdy je o systému soutěže jasno. Do budoucna ale APK musí být svrchovanou organizací, která si řídí svoji soutěž,“ říká například majitel Pardubic Petr Dědek.

Vlastně v roce 2019, kdy svaz nařídil přímý sestup a postup, se ledy hnuly nejvíc. Kluby rozlítilo, že o nich rozhoduje někdo jiný. Ony platí, tím pádem chtějí rozhodovat. Už tehdy se začalo řešit, že si APK bude soutěž řídit sama, svaz dokonce prodloužil termín pro dodání dopisu.

Místo do konce kalendářního roku se dal dokument do centrály doručit do konce ledna. Leč pošťák nezazvonil, jednou, dvakrát, ani třikrát. Nezvonil vůbec, psaní vůbec neodešlo. Kluby samy poznaly, že nejsou nachystané, tehdy by to byla ještě moc velká divočina. Prezident svazu Král několikrát jasně pronesl, že jim soutěž rád svěří zpátky, stačí říct...

Nejspíš do konce prosince řeknou. Verze 2019 vypadala, že se vedení extraligy jen přesune do jiného baráku, stejní lidé, jiná adresa. Z klubů aktuálně ale znějí hlasy, že jejich šéf extraligy už vůbec nemusí být Josef Řezníček, hledají i další alternativy, vlastního schopného manažera. Disponovat silným řízením je zásadní věc.

„Máme novou smlouvu s BPA, z níž vyplývají nějaké povinnosti, ale nejde jen o ně. APK na sobě má odpovědnost a musí se sama profesionalizovat. Současný stav už byl neudržitelný. Dám jednoduchý příklad, zápis z valné hromady dorazil třeba za měsíc. Tohle jsou detaily, které se v dnešní době stávat nemohou. Pokud kluby a APK chtějí víc peněz, musí tomu jít naproti,“ tvrdí Dědek.

Z jeho pohledu je zásadní, aby se povedlo vyladit s vedením českého hokeje důležité principy spolupráce. „Komunikace se svazem musí být úzká, všechno musí fungovat včetně reprezentace. Tady není potřeba hledat nějaké nepřátelství, ale diskusí dospět ke shodě. Asi nebude hned a na všechno, někdy je potřeba se pohádat, ale vyhrát musí vždycky hokej. Pak si vždycky musíte zvážit, co je lepší pro celek, ne pro jednotlivý klub. Uzavřená soutěž? Sestup a postup? Od toho se odvíjí pak i výchova mládeže, členská základna. Český hokej musí spolupracovat na tom, aby přišel úspěch. Pokud mu bude scházet, neporosteme, to je jedno s druhým. Čeká nás hodně práce, abychom rostli,“ dodává majitel Pardubic.

Dědek: Ukázali jsme hodnotu ligy. Hokej zůstane v ČT
Válečná sekera, kdy šlo o byznys a miliony korun, je zakopána. Nebo aspoň teď tak Petr Dědek mluví. Vzpomínáte ještě? Šel proti agentuře BPA, se svojí společností Relmost ji chtěl vystřídat a obchodovat s marketingovými a televizními právy. Nakonec majitel Pardubic prohrál, kluby se při hlasování o nabídce přiklonily k BPA (8 klubů pro BPA, 5 pro Relmost, 1 se zdržel).

V souboji o práva létaly z obou stran slovní granáty. Na předsezonní tiskové konferenci dostal Dědek otázku, jestli je tedy poražený, nebo vítěz? Podle smlouvy i jeho Pardubice dostanou víc peněz, než inkasují teď, a jeho to nebude nic stát. Usmál se. Asi dvě sekundy promýšlel odpověď. „Vítězem je hokej, tak je potřeba všechno brát. Každý měl svoji pravdu, hokej ale dostal víc peněz, což je důležité, navíc jsme poskytli méně marketingového plnění. Takže je tam dvojí výhra,“ nakonec pronesl, i když jeho společnost původně nadhazovala vyšší sumy než konkurence.

V letech 2023-2028 extraligové kluby obdrží každou sezonu 14 milionů korun, teď platí, že od BPA zasvítí na účtu suma 10 milionů. Bonusem je, že už teď by měl mít každý na účtu 4 miliony za podpis smlouvy. Kluby tak jednorázově dostaly celkem 60 milionů. Oproti aktuálním pořádkům pak do extraligy od BPA přiteče v pětiletce 2023-2028 o 280 milionů víc než za současných pět let (2018-2023). Celkem si s novou smlouvou extraliga polepší o 340 milionů. „Naše nabídka by byla zřejmě o 2 miliony za sezonu nižší. Díky agresivnímu jednání pana Dědka jsme nakonec podali značně rizikovou nabídku, a to jen díky ručení našeho majitele společnosti Tipsport,“ prozradila Sportu šéfka BPA Jana Obermajerová.

V překladu tak zapojení Relmostu do soutěže i ostré slovní výpady mezi ní a Dědkem hokeji zařídily 140 milionů navíc (2 miliony ročně pro každý ze 14 klubů po pěti letech). „Celkově vnímám, že na APK je v důležitých věcech shoda, pokud se třeba bavím o převzetí řízení extraligy, aby se vrátila zase ke klubům. Navíc i nabídkou, kterou dal na marketingová práva Relmost, jsme ukázali, že extraliga má hodnotu. Většina klubů náš přístup ocenila. Soutěž dostala o několik set milionů víc. Můj vstup do Pardubic přinesl čerstvý vítr do všech pater hokeje. Věřím, že to ostatní vnímají taky tak, že jen nemluvíme, ale pracujeme,“ pronesl sebevědomě Dědek.

Navíc prozradil, že nejvyšší hokejová soutěž by měla i v období 2023-2028 zůstat v České televizi: „Ve smlouvě je zakotveno, že pokud splní určité parametry, prostor dostane. Za to jsem hodně bojoval, nechtěl jsem stoprocentní vysílání extraligy na placené televizi. Časem nás to asi čeká, ale marketingové plnění i sledovanost jsou na veřejnoprávní televizi velké. Hokeji by víc uškodilo, než pomohlo, kdyby se odstěhoval z České televize.“

Kluby měly od svazu mandát řídit extraligu, ale v prosinci 2011 smlouvu vypověděly, mimo jiné chtěly totiž uzavřít extraligu. APK se pak snažilo uzavřít novou smlouvu, ale návrh neustále obsahoval nějaké nedostatky a chyby. Svazu proto došla trpělivost a na tiskové konferenci oznámil prezident Tomáš Král, že soutěž bude řídit hokejová centrála:

„Tyhle záležitosti nelze řešit hurá stylem. Jediným důvodem bylo rozhodnutí z 24. listopadu, kdy se APK dohodla, že uzavře extraligu. A k tomu vedou jenom dvě cesty: jedna, že to v červnu schválí svazová konference. A druhá, že by APK měla s námi smlouvu, která by jim to umožňovala i bez toho. Pro nás bylo nepřijatelné, aby se nejvyšší soutěž hrála s patnácti kluby.“

Když měl Král pak zhodnotit, jak probíhají jednání s tehdejší APK, kterou vedl jako prezident Ladislav Blažek, použil termín, že si připadá jak „blbej v předsíni“.
Uživatelský avatar
digitalmouse
Administrátor
Příspěvky: 3410
Registrován: 01 srp 2014 13:50
Bydliště: Chrudim
Dal "To se mi líbí": 381 krát
Obdržel "To se mi líbí": 616 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Hokej

Příspěvek od digitalmouse »

Obrázek Za Dynamo!
havlitom
Příspěvky: 622
Registrován: 29 úno 2016 07:32
Bydliště: Praha
Dal "To se mi líbí": 8 krát
Obdržel "To se mi líbí": 67 krát

Re: Hokej

Příspěvek od havlitom »

digitalmouse píše:Tak jsem udělal malé srovnání kvality O2 a ČT.
tv-srovnani.jpg
Díky!
Georgre
Příspěvky: 4928
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 105 krát
Obdržel "To se mi líbí": 236 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

lucas003 píše:Na druhou stranu. Porazili Kladno, Zlín a Olmík. To není úplně složitej los
Olomouc bych nepodceňoval, od nich body jen tak vozit nebudou, faktor Krejča, udělá hodně, já čekám Olomouc a Budějovice v 6tce
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
DynamoPCEFan
Příspěvky: 2
Registrován: 18 zář 2021 23:15

Re: Hokej

Příspěvek od DynamoPCEFan »

No, s Camarou to nevypadá moc dobře 4z 0+0 jestli nezačne kluk bodovat tak bych řekl že brzo skončí, proslýchá se, že už s nim nikdo moc nechce komunikovat..
lucas003
Příspěvky: 2772
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 435 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

Georgre píše:Olomouc bych nepodceňoval, od nich body jen tak vozit nebudou, faktor Krejča, udělá hodně, já čekám Olomouc a Budějovice v 6tce
Já ne. Liberec, Třinec, Sparta a Bolka jsou trošku jinde. Pak snad my tam budem a už ti zbejvá jen jedno místo. A to jsou tu ještě Litvínov, Kometa, Zloději......
Georgre
Příspěvky: 4928
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 105 krát
Obdržel "To se mi líbí": 236 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

lucas003 píše:Já ne. Liberec, Třinec, Sparta a Bolka jsou trošku jinde. Pak snad my tam budem a už ti zbejvá jen jedno místo. A to jsou tu ještě Litvínov, Kometa, Zloději......
Zloději doufám skončí mimo osmičku...Kometě nevěřím....Litvínov bude tak 8-10....ale dva lidi dva názory, tak to má být, uvidíme kdo měl pak pravdu....Sparta, Liberec my a Třinec čtyřka...pak vidím ty dva....povíme si na konci ZČ...
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
maggot.87
Příspěvky: 59
Registrován: 10 zář 2021 22:20
Obdržel "To se mi líbí": 5 krát

Re: Hokej

Příspěvek od maggot.87 »

DynamoPCEFan píše:No, s Camarou to nevypadá moc dobře 4z 0+0 jestli nezačne kluk bodovat tak bych řekl že brzo skončí, proslýchá se, že už s nim nikdo moc nechce komunikovat..
Ahoj, co znamenají proslýchá se? Osobně by mi to vůbec nevadilo. Neskutečně mě s Kousalem nasrali po prvním zápase při děkovačce, kdy se zapojili znuděně a s úšklebkem směrem k fanouškům
fansDKnL
Příspěvky: 1679
Registrován: 08 říj 2017 12:50
Dal "To se mi líbí": 103 krát
Obdržel "To se mi líbí": 221 krát

Re: Hokej

Příspěvek od fansDKnL »

DynamoPCEFan píše:No, s Camarou to nevypadá moc dobře 4z 0+0 jestli nezačne kluk bodovat tak bych řekl že brzo skončí, proslýchá se, že už s nim nikdo moc nechce komunikovat..
Oni jsou s ním problémy od příjezdu. Není den aby si na něco nestěžoval. Na starost ho dostal Sejk a ten je z něj už nešťastný, ale to se vědělo,ze to nebude s ním jednoduchý.
maggot.87
Příspěvky: 59
Registrován: 10 zář 2021 22:20
Obdržel "To se mi líbí": 5 krát

Re: Hokej

Příspěvek od maggot.87 »

fansDKnL píše:Oni jsou s ním problémy od příjezdu. Není den aby si na něco nestěžoval. Na starost ho dostal Sejk a ten je z něj už nešťastný, ale to se vědělo,ze to nebude s ním jednoduchý.
Tak má cenu takového hráče v týmu mít? Za mě Kousal (který mimo jiné šňupal a nějakým zázrakem se z toho vysekal) a Camara ven. Hokej je holt týmový sport
Pardubak1923
Příspěvky: 542
Registrován: 16 bře 2021 17:44
Dal "To se mi líbí": 76 krát
Obdržel "To se mi líbí": 36 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pardubak1923 »

DynamoPCEFan píše:No, s Camarou to nevypadá moc dobře 4z 0+0 jestli nezačne kluk bodovat tak bych řekl že brzo skončí, proslýchá se, že už s nim nikdo moc nechce komunikovat..
Chapu, ze ted jsou s nim mozna problemy, je vzteklej atd. ale ja bych teda jeste chvili pockal, on loni tech 25 nebo kolik golu taky nedal nahodou, on se rozjede, jen se bojim kdy, snad co nejdriv.
DynamoPCEFan
Příspěvky: 2
Registrován: 18 zář 2021 23:15

Re: Hokej

Příspěvek od DynamoPCEFan »

A když to nebude co nejdřív tak čekám konec v týmu a hledání náhrady.. a to s dnešním trhem bude velký oříšek..
Davejar
Příspěvky: 197
Registrován: 05 led 2020 18:12
Dal "To se mi líbí": 5 krát
Obdržel "To se mi líbí": 53 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Davejar »

Já bych to pochopil, kdyby měl po 20 kolech 5 kanadských bodů....ale po 4 zápasech takového hráče vyhánět?....je asi svůj, problematickej, náladovej...ale vloni ukázal, že to jde...po tomhle hráči si myslím, že by spousta klubů z extraligy skočila. Vyhazovat po 4 kolech to je blbost...až mu tam padne bodík, věřím, že to zas bude mašina.
Uživatelský avatar
Perníkář
Příspěvky: 536
Registrován: 16 úno 2021 17:22
Dal "To se mi líbí": 83 krát
Obdržel "To se mi líbí": 99 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Perníkář »

maggot.87 píše:Ahoj, co znamenají proslýchá se? Osobně by mi to vůbec nevadilo. Neskutečně mě s Kousalem nasrali po prvním zápase při děkovačce, kdy se zapojili znuděně a s úšklebkem směrem k fanouškům
Vyhazovat hráče, protože se moc nezapojili na děkovačce ??? :eh:
A vůbec …po 4 zápasech někoho vyhazovat protože neboduje ? ? Taky dobrý….
#zpatkydosedla
Pec92
Příspěvky: 2357
Registrován: 10 kvě 2021 10:49
Dal "To se mi líbí": 250 krát
Obdržel "To se mi líbí": 452 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pec92 »

Camara měl v přípravě dost bodů. Koukal jsem že hrál s Poulickem a Heclem třeba proti Liberci a šlo jim to. Zkusil bych to takhle.
Říčka, Cienciala, Paulovic
Camara, Poulíček, Hecl
Kousal, Musil, Blümel
Koffer, Anděl, Rohlík
🔴⚪
Dominik47
Příspěvky: 76
Registrován: 23 bře 2021 19:41
Dal "To se mi líbí": 2 krát
Obdržel "To se mi líbí": 3 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dominik47 »

Pec92 píše:Camara měl v přípravě dost bodů. Koukal jsem že hrál s Poulickem a Heclem třeba proti Liberci a šlo jim to. Zkusil bych to takhle.
Říčka, Cienciala, Paulovic
Camara, Poulíček, Hecl
Kousal, Musil, Blümel
Koffer, Anděl, Rohlík
Ja bych to zkusil ještě takhle:
Camara - Musil - Hecl
Paulovič - Poulíček - Blümel
Říčka - Cienciala - Kousal
Nebo
Camara - Musil - Hecl
Kousal - Poulíček - Blümel
Říčka - Cienciala - Paulovič
Ale Kousala a Camaru bych rozdělil…
Zamčeno