Hokej - Archiv 18.06.2019 - 12.09.2022

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Zamčeno
Sweník
Příspěvky: 13949
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1131 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1110 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

Mě napadá jen Corey Locke. Jinak snad dorazili všichni. Ostatně i Locke se zapojil do přípravy, jen se zalekl kvality našeho kádru.. :-)
Propulse
Příspěvky: 6699
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 662 krát

Re: RE: Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

jimmypop píše:A tipoval bys ho na takovej progres, kdyz tam odchazel?
Necas ukazoval, jaky je talent. Pomohlo mu pak posledni angazma v Brne. Priznam se, ze netipoval. Postupne se z nej stava opora tymu.
pepa
Příspěvky: 2082
Registrován: 04 zář 2019 14:40
Dal "To se mi líbí": 434 krát
Obdržel "To se mi líbí": 249 krát

Re: Hokej

Příspěvek od pepa »

Ampersand píše:Fakt? Pomož mi : kteří hráči byli oznámeni jako posila a v mezidobí oznámili konec kariéry a vůbec nedorazili ?
Já si teda takový případ nevybavuji. Ale možná mám špatnou paměť...
Chlapi, nehádejte se! :) Jak jsem psal shora - nikdo nezjistí, kolik hráčů v minulých letech ukončilo kariéru poté, co se dověděli, že už je chtějí jen Pardubice.. :))
kedar
Příspěvky: 2023
Registrován: 23 úno 2016 12:44
Dal "To se mi líbí": 87 krát
Obdržel "To se mi líbí": 41 krát

Re: Hokej

Příspěvek od kedar »

Když jsem psal,že se nám to nedávno stalo,tak jsem myslel právě Corey Locke,jak už zmínil sweník
denyip
Příspěvky: 654
Registrován: 04 srp 2017 18:05
Dal "To se mi líbí": 6 krát
Obdržel "To se mi líbí": 59 krát

Re: Hokej

Příspěvek od denyip »

tomaso25 píše:To ten náš tenkrát aspoň v létě přijel. Zjistil, že už na to nemá a zase odjel.

Trochu to ukazuje, jak řada klubů cizince nakupuje. Podle nabídky agentury, eliteprospect a nějakých videí na yt.
Priznam se, ze namam rad ,jakekoliv rychle soudy ,aniz bych vedel podrobnosti ... Pro nahle ukonceni kariery muze byt rada serioznich duvodu .. od obnoveni vazneho zraneni po vazne rodinne problemy ...Chapu , ze se ve spojeni s MHK nabizi nekolik humornych vysvetleni ... pokud mas nejake podrobnejsi informace o duvodech , tak se omlouvam... Mimochodem , krome Lockeho u nas nikdy nenastoupil podepsany z NHL se vracejici Melichar...
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7697
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 113 krát
Obdržel "To se mi líbí": 774 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

denyip píše:Priznam se, ze namam rad ,jakekoliv rychle soudy ,aniz bych vedel podrobnosti ... Pro nahle ukonceni kariery muze byt rada serioznich duvodu .. od obnoveni vazneho zraneni po vazne rodinne problemy ...Chapu , ze se ve spojeni s MHK nabizi nekolik humornych vysvetleni ... pokud mas nejake podrobnejsi informace o duvodech , tak se omlouvam... Mimochodem , krome Lockeho u nas nikdy nenastoupil podepsany z NHL se vracejici Melichar...
Ne, určitě nemám bližší info. Dokud konkrétně tohoto hráče Hradec nepodepsal, tak jsem ani nevěděl, že existuje. To samý ale platí i pro Robertsona, kterej míří sem. Moje poznámka byla skutečně mnohem víc obecná. Nemyslím si, že by scouting českých klubů byl nějak výrazně propracovanej. Protože by byl drahej. Lidí, co tady mají skutečný kontakty a s vyhlídnutými hráči jsou skutečně schopní komunikovat, asi zase tolik není. Z hlavy dám jen Dočekala. Většina zámořáků je pokus/omyl. I Camara loni na podzim byl tahání králíka z klobouku, kde klíčový bylo, že rok předtím byl solidní ve Švédsku, pokazil si tam ale pověst a tak rád vzal v tý době klub ze dna extraligy.

Jo, Melichar... Tam to bohužel před 10 lety Kusákovi nevyšlo. Asi to tenkrát trochu risknul. Melichar už v tu dobu hrál v Evropě. Tady ho tenkrát podepsali se Sičákem. Sičák, Jihočech jako Melichar, v úvodním rozhovoru řekl, že příchod do Pardubic s Melicharem neřešil, že když se bavili, tak mu Melichar říkal, že si ani není jistej, že vůbec bude hrát. Dopadlo to, jak to dopadlo. Zaplatili jsme za něj tabulky Budějovicím (tehdy Schön) a hráč z toho vycouval a skutečně ukončil kariéru. Kusák se pak zkoušel vyvlíknout z placení tabulek, když tu Melichar snad ani fyzicky do přípravy vůbec nenastoupil. Řešil to tenkrát snad i svaz. Ale zaplatit je nakonec musel.
frysta
Příspěvky: 3427
Registrován: 09 srp 2017 15:49
Dal "To se mi líbí": 52 krát
Obdržel "To se mi líbí": 272 krát

Re: Hokej

Příspěvek od frysta »

car píše:Frysta
Taky jsem si až do dneška myslel, že když má někdo odulý ksicht, tak má oteklý ksicht, byť samozřejmě ho může mít odulý, protože je často ožralý.
Každý má právo si vykládat věci dle libosti. Jen mi přišlo zvláštní, že si tady někdo bere do úst odborníka a inteligentního člověka, když nezná význam slov v rodné řeči. :)
Prostě nám někdo pomluvil Kosťu, tak teď budeme rok fňukat u přenosů.
Ampersand
Příspěvky: 837
Registrován: 20 led 2021 15:46
Dal "To se mi líbí": 101 krát
Obdržel "To se mi líbí": 215 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Ampersand »

pepa píše:Chlapi, nehádejte se! :) Jak jsem psal shora - nikdo nezjistí, kolik hráčů v minulých letech ukončilo kariéru poté, co se dověděli, že už je chtějí jen Pardubice.. :))
:clap: :clap: :clap:
Ampersand
Příspěvky: 837
Registrován: 20 led 2021 15:46
Dal "To se mi líbí": 101 krát
Obdržel "To se mi líbí": 215 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Ampersand »

Tak Frodlík opravdu systematicky získává fanoušky:

car
Příspěvky: 394
Registrován: 23 lis 2018 21:03
Dal "To se mi líbí": 80 krát
Obdržel "To se mi líbí": 15 krát

Re: Hokej

Příspěvek od car »

frysta píše:Každý má právo si vykládat věci dle libosti. Jen mi přišlo zvláštní, že si tady někdo bere do úst odborníka a inteligentního člověka, když nezná význam slov v rodné řeči. :)
Prostě nám někdo pomluvil Kosťu, tak teď budeme rok fňukat u přenosů.
A největší sranda bude, až Záruba skončí, taky se to jednou stane, uběhnou dva měsíce a bude se vzpomínat, že vlastně nebyl tak špatnej, určitě byl lepší než jeho nástupce. Nebyl to i případ Honzy Hrabala? Já si antipatie k lidem, který znám jen z televize, snažím nevytvářet, takže Záruba není můj hrdina, ale ani mě nějak extra nevytáčí (buly stejně skoro nesleduju). Nic proti němu, ale jeho názor na hráčskou politiku Pardubic mi je ukradenej. Taky mi přijde, to jak ho tady leckdo řeší přestřelený, ale proč ne, každého štve něco, nesoudím.
Sweník
Příspěvky: 13949
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1131 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1110 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

Tak každý správný car by měl mít nadhled.. :-)
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3970
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 67 krát
Obdržel "To se mi líbí": 517 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

Ve světle komentářů a článků vycházejících k osobě trenéra Pešána si nemůžu odpustit svůj postřeh.

MS bývalo v dávné minulosti bráno jako vrchol hokejové sezóny a bylo především odměnou pro hráče, kteří se ho mohli zúčastnit. Již samotný boj o konečnou nominaci býval často provázen velmi nervózní atmosférou, kdy se hráči chtěli před trenéry ukázat, ale vždy tam byla cítit pospolitost a touha po úspěchu.

Nyní i v důsledku slabé konkurence bych hokejové MS přirovnal ke koňskému trhu, kde se na "doporučení skautů" zvyšuje nejprve rating vybraných hráčů a až někde tam hodně vzadu je nějaké to srdíčko a touha po úspěchu.

Pešán mi není sympatický, ale je mi zcela jedno jak vypadá při zápasech. Mne zajímá jako fanouška výsledek jeho práce a tou je tvorba a příprava národního mužstva tak, aby hrálo na vrcholném turnaji důstojnou roli a to se mu prozatím nepodařilo. :think: a odpovědní činovníci mlčí :thumbdown:

Všemi těmi články, které poukazují na jeho schopnosti komunikace s hráči "uvnitř" v kabině, však nabývám přesvědčení, že tady se nám někdo snaží problém českého hokeje hodně zamaskovat :thumbdown:
monfils88
Příspěvky: 849
Registrován: 20 pro 2015 09:18
Dal "To se mi líbí": 15 krát
Obdržel "To se mi líbí": 22 krát

Re: Hokej

Příspěvek od monfils88 »

Ampersand píše:Fakt? Pomož mi : kteří hráči byli oznámeni jako posila a v mezidobí oznámili konec kariéry a vůbec nedorazili ?
Já si teda takový případ nevybavuji. Ale možná mám špatnou paměť...
Tenkrát to byl třeba Josef Melichar
Jake Cardwell ten taky nedorazil sice pak přijel po dlouhé době no a třeba Corey Locke dorazil na měsíc
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7697
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 113 krát
Obdržel "To se mi líbí": 774 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

Já bych k tomu aktuálnímu mistrovství doplnil k tomu, co píše Muf i rovinu lidskou/společenskou nebo jak to popsat.

Hráči žijí v bublině, nemůžou jít ani do parku. I proto, že konkrétně v Lotyšsku je teď epidemiologický situace pro změnu horší. Kontakt se světem udržují přes internet. Jasně, mají to tak všechny výpravy, ale i když už v tom plaveme rok, tak se nejedná o nic normálního. Máme zkušenosti z loňský bubliny NHL v létě. Řada hráčů toho měla plný brejle a pod podmínkou anonymity i někteří přiznali, že jim to vyřazení z PO ani moc nevadí. I luxusní hotel může být svýho druhu vězení...

Ten čínskej dáreček je furt o kilometr před námi. Cupuje všechny dlouhodobý lidský konstrukty v boji proti němu. Jen tady skupina odborníků od loňska vytvořila tři instrumenty (semafor, pes, balíčky). Reálně se jimi pak ale neřídíme. Jen pokaždý z trochu jiných důvodů. Potácíme se pak ve změti absurdit, jako že skauti v lese musí nosit respirátor nebo že můžeš jít cvičit po deseti měsících do fitka, ale nesmíš se tam převlékat v šatně a sprchovat, povinných testů na zahrádku... Momentálně jsme v situaci, že šíření ve viru je fázi razantního poklesu, kterej snad nikdo z odborníků nečekal. Jen prodloužená křivka matematickýho modelu viditelně nestačí. A tak virus ničí i měsíc a půl starý "balíčky". X krajů četně Pardubickýho je už dokonce v šestým balíčku, jehož podmínky ani nejsou nadefinovány, protože to nikdo z jeho tvůrců nečekal tak brzy. Ta paní, co působí dojmem, že se nemyje a je hlavní hygieničkou, to řeší tak, že nekomunikuje.
Uživatelský avatar
Itchy
Příspěvky: 5341
Registrován: 01 bře 2016 22:38
Dal "To se mi líbí": 157 krát
Obdržel "To se mi líbí": 462 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Itchy »

Muf píše: Pešán mi není sympatický, ale je mi zcela jedno jak vypadá při zápasech. Mne zajímá jako fanouška výsledek jeho práce a tou je tvorba a příprava národního mužstva tak, aby hrálo na vrcholném turnaji důstojnou roli a to se mu prozatím nepodařilo. :think: a odpovědní činovníci mlčí :thumbdown:
máš pravdu, ale doufám že je zřejmá i jistá nadsázka v komentování tohoto tématu :o)

Stejně jako souhlasím s tím, že nemá cenu tady dávat živnou půdu zenitům a analyzovat každý slovíčko.... :o)

Zpátky k Pešánovi, fandím těm kteří neserou při zdi. Vždycky ale musíš počítat s tím, že když se to povede, seš slavnej. Když naopak, dostaneš to sežrat dvakrát. Hlavně ti, kteří si pletou sebevědomí s něčím dalším (myslím to obecně).

Tak si představuju, jak trenér dělá náladu v kabině a burcuje davy. Takto : https://www.flowee.cz/clovek/4855-smich ... rel-nespor

nebo takto? https://tv.isport.blesk.cz/video/351175 ... itana.html

take it easy... ;-)

jinak švéďák se nám trochu rozjel Lojzo, co?
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5827
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 163 krát
Obdržel "To se mi líbí": 870 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

Trochu odskočím k fotbalu... Jak těď LFA vyhlašuje nej sezony, tak bych očekával, že trenérem sezony bude Krejčí.... Bohužel to určitě dají Trpišovskýmu... Jako samozřejmě nic proti němu... Ale možnosti Slavie a Pardubic jsou úplně někcde jinde a dle mě 6./7. místo Pardubic je mnohem víc, než titul Slavie....
car
Příspěvky: 394
Registrován: 23 lis 2018 21:03
Dal "To se mi líbí": 80 krát
Obdržel "To se mi líbí": 15 krát

Re: Hokej

Příspěvek od car »

tau píše:Trochu odskočím k fotbalu... Jak těď LFA vyhlašuje nej sezony, tak bych očekával, že trenérem sezony bude Krejčí.... Bohužel to určitě dají Trpišovskýmu... Jako samozřejmě nic proti němu... Ale možnosti Slavie a Pardubic jsou úplně někcde jinde a dle mě 6./7. místo Pardubic je mnohem víc, než titul Slavie....
Souhlasím s tebou. Ale nemá krejčí "problém", že nemá A licenci, takže ani oficiálně není hlavní trenér? Jinak jak píšeš výsledky a hlavně i hra, byť jsem viděl přinejlepším polovinu zápasů Pardubic, jsou nad očekávání. Kdo by před sezonou řek, že budou bojovat o poháry.
Stars
Příspěvky: 6720
Registrován: 27 zář 2017 15:55
Dal "To se mi líbí": 916 krát
Obdržel "To se mi líbí": 604 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Stars »

car píše:Souhlasím s tebou. Ale nemá krejčí "problém", že nemá A licenci, takže ani oficiálně není hlavní trenér? Jinak jak píšeš výsledky a hlavně i hra, byť jsem viděl přinejlepším polovinu zápasů Pardubic, jsou nad očekávání. Kdo by před sezonou řek, že budou bojovat o poháry.

jj on není veden, jako trenér....oficiálně, jinak všichni vědí, jak to je
av69
Příspěvky: 2568
Registrován: 26 úno 2016 12:15
Dal "To se mi líbí": 1478 krát
Obdržel "To se mi líbí": 913 krát

Re: Hokej

Příspěvek od av69 »

Kazachstán, to je jinačí válec! :party:
FOGLIK
Příspěvky: 5195
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 784 krát
Obdržel "To se mi líbí": 363 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

av69 píše:Kazachstán, to je jinačí válec! :party:
Zkazil mi tipovačku i tipsport :crazy:
Adam
Příspěvky: 1772
Registrován: 27 dub 2017 19:02
Dal "To se mi líbí": 20 krát
Obdržel "To se mi líbí": 3 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Adam »

Teď jsem se koukal na elite na jejich soupisku, a oni se nezdaj, ale maj 7 obránců a 11 útočníků z KHL. Je otázka, jakou tam hrajou roli, ale žádný nazdárci ty Kazaši nebudou.
Georgre
Příspěvky: 4911
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 104 krát
Obdržel "To se mi líbí": 225 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

Adam píše:Teď jsem se koukal na elite na jejich soupisku, a oni se nezdaj, ale maj 7 obránců a 11 útočníků z KHL. Je otázka, jakou tam hrajou roli, ale žádný nazdárci ty Kazaši nebudou.
Tak bývalá Astana dnes Nur Sultan hráli vždy v KHL play off, takže opravdu nazdárci to nejsou, mě baví se na ně koukat, když občas kouknu na KHL, hrají dobrý hokej...
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5827
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 163 krát
Obdržel "To se mi líbí": 870 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

Kuba Nakládal teď v TV okomentoval svoz odpadu v Hradišti.... :-)
FOGLIK
Příspěvky: 5195
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 784 krát
Obdržel "To se mi líbí": 363 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

Tak to vypadá , že Tronča je naučil hrát v Británii hokej. Trochu mi to všechno nabourávají.
av69
Příspěvky: 2568
Registrován: 26 úno 2016 12:15
Dal "To se mi líbí": 1478 krát
Obdržel "To se mi líbí": 913 krát

Re: Hokej

Příspěvek od av69 »

Půlka zápasů ve skupinách za náma a začínáte mě trochu srát, přátelé. Začněte se na tom čele tipovačky pomalu trhat, nehodlám vám ty flašky rozlejvat napůl! :snooty: :pivko:
Zamčeno