Hokej

Těžko říct no...

Ale...Karel dnes hodně tlačí 🎩🤟

Vyhrál dneska Sedlo vůbec nějaký buly?

Já to chápu, taky jsem toho nebyl moc fanda, leč pravda, poté, co se o tom začalo mluvit, tak jsem se taky zapojil.

Dopsal jsem to k dřívějšímu příspěvku, ale napíšu to znovu, v některých prohlížečích to jde nativně, do některých si musíš něco doinstalovat, ale jde to nastavit tak, že ti to bude tyhle gify blokovat, kdyby ti to jo hodně vadilo..
Ano. Nebo ho přepnout na čtečku. Ale takova ráda je nám dnes v aplikaci na hovno 👍🤣

Ano. Nebo ho přepnout na čtečku. Ale takova ráda je nám dnes v aplikaci na hovno 👍🤣
ta aplikace nevyužívá někde na pozadí ten prohlížeč? Já myslel, že ta aplikace jen hezky zobrazuje to, co dostane od prohlížeče. Ale pravda, tuhle aplikaci nainstalovanou nemám, tak nemůžu říct.

Nechci domýšlet, kde by byl náš tým bez Pastrňáka, jednoznačně nejlepší hráč turnaje a hráč, který po celou dobu táhne repre.

Ty vole poprvé vidím reklamu na Komerčku s Koreisem. Ještě že u nich nejsem, jinak už bych rušil účet a přecházel jinam

Abych mladýho Špágra stále jen nekritizoval, to podcisleni vyřešil famózně. A Karel klobouk dolů.

Tak můžeme poděkovat blbovi Krejčíkovi, oba goly jdou za ním, jednou hloupé bránění a potom nesmyslný faul, takže děkujeme

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno