Holly833
Hattrickový hrdina
- 4,853
- 2,846
Tak teď se Krejčík zajímal víc o hráče, než o puk...
Však on si toho v dalším rozhovoru s Darinou bude zase vědom.

Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tak teď se Krejčík zajímal víc o hráče, než o puk...
jen doufám, že se nebude muset zase omlouvat za gólVšak on si toho v dalším rozhovoru s Darinou bude zase vědom.![]()
Možná bude muset být za trest na trestné lavici i o přestávce a na žádnej rozhovor nepůjde.Však on si toho v dalším rozhovoru s Darinou bude zase vědom.![]()
Ano. Nebo ho přepnout na čtečku. Ale takova ráda je nám dnes v aplikaci na hovnoJá to chápu, taky jsem toho nebyl moc fanda, leč pravda, poté, co se o tom začalo mluvit, tak jsem se taky zapojil.
Dopsal jsem to k dřívějšímu příspěvku, ale napíšu to znovu, v některých prohlížečích to jde nativně, do některých si musíš něco doinstalovat, ale jde to nastavit tak, že ti to bude tyhle gify blokovat, kdyby ti to jo hodně vadilo..
AnoVyhrál dneska Sedlo vůbec nějaký buly?
ta aplikace nevyužívá někde na pozadí ten prohlížeč? Já myslel, že ta aplikace jen hezky zobrazuje to, co dostane od prohlížeče. Ale pravda, tuhle aplikaci nainstalovanou nemám, tak nemůžu říct.Ano. Nebo ho přepnout na čtečku. Ale takova ráda je nám dnes v aplikaci na hovno![]()
Krejčík tam stál a amík ho chtěl krosčekovat a najel si do něho. Pokud to vezmu z hlediska auto co stojí nemůže způsobit nehodu divný.Krejčík tvl co to dělal![]()
Je to prohlížeč, který se chová aspoň trochu jako aplikace.ta aplikace nevyužívá někde na pozadí ten prohlížeč? Já myslel, že ta aplikace jen hezky zobrazuje to, co dostane od prohlížeče.
Neber mě úplně vážně, často si dělám sranduta aplikace nevyužívá někde na pozadí ten prohlížeč? Já myslel, že ta aplikace jen hezky zobrazuje to, co dostane od prohlížeče. Ale pravda, tuhle aplikaci nainstalovanou nemám, tak nemůžu říct.
Nový reprezentantTy vole poprvé vidím reklamu na Komerčku s Koreisem. Ještě že u nich nejsem, jinak už bych rušil účet a přecházel jinam
Jenže koho k nim doprava? Obávám se, že Rulík nebude mít koule na druhou NHL lajnu. I když se úplně nabízí. Teď už více méně nebudeme hrát proti hráčům mimo NHL/AHL.Takže další „přehazovačka“ k Nejčasovi.
teď jsi to zakřikl.Vejmelka drží!![]()