Dr.Dutošvarc
Forčekující kanonýr
- 1,045
- 1,343
To není noha, to je product placement na ArginmaxTo se spolehni. Velbloud má pět nohou))

Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To není noha, to je product placement na ArginmaxTo se spolehni. Velbloud má pět nohou))
PospecKdo je Dáda Klubofka ?
Takhle v součtu to vypadá dobře,ale Červenka je asi na třicátým mistrovství,tak to jsou ani ne tři body na jeden rok..![]()
Včera měl narozeniny, tak možná proběhl nějaký ten přípitek...Dáda Klubofka je teda extrémně mimo formu)))
ale to jen proto, že už ho nezvouJágr stylově zakončil 68 body.
ale to jen proto, že už ho nezvou![]()
Toronto udeřilo hodně brzo na začátku hry.
Nosek na soupisce Floridy.
Edit: a gól, jeho první play-off zápas letos. Nebyla to teda nějaká dělovka. Spíš nahození skrz obránce. Woll je díra
Njn, prostě kdo ví, ten víKubalík Zug a Sparta kde ? To je nějaká chyba v Matrixu já myslel že to jsou zaručené informace ze Sparťanského jádra.![]()
to byl vlhký sen spíš sparťanského játra, notně cirhotického ovšemKubalík Zug a Sparta kde ? To je nějaká chyba v Matrixu já myslel že to jsou zaručené informace ze Sparťanského jádra.![]()
za mě teda gól, kontakt byl mimo brankoviště, v brankovišti až když byl puk za ním (v kontinuální akci.)
Kubalda to vzal ze z Plzně Zugem rovnou do Zugu...a tenhle vlak v práglu ani nezpomaluje,natož,aby tam bylo přestupištěKubalík Zug a Sparta kde ? To je nějaká chyba v Matrixu já myslel že to jsou zaručené informace ze Sparťanského jádra.![]()
To je divný, že na to nemaj techniku. Však to jde snadno naprogramovat přeci...ČT opět bezchybná, za mě tragédie, že to tam ťukaj ručně
Náhled přílohy 3898
Mě by zajímalo jaký software na to používají. Je už dost programů které si dokáží načíst data v nějaké podobě a pak je zobrazit/cokoliv na jedno kliknutí.ČT opět bezchybná, za mě tragédie, že to tam ťukaj ručně
Náhled přílohy 3898