Hokej

Toronto udeřilo hodně brzo na začátku hry.

Nosek na soupisce Floridy.
Edit: a gól, jeho první play-off zápas letos (y) . Nebyla to teda nějaká dělovka. Spíš nahození skrz obránce. Woll je díra :rolleyes:

Naposledy upraveno:
O něco později, Nosy když dojížděl do obrany tak sám skončil v bráně a vyrazil ji (vlastním pričiněním). To by měly být 2 min za zdržování hry, ale holt pro Floridu některý pravidla prostě neplatí :cautious:

Nosek se nějakou dobu nezvedal a pak na chvíli odešel do kabin, ale vrátil se, takže je snad v pořádku 😉

Takhle v součtu to vypadá dobře,ale Červenka je asi na třicátým mistrovství,tak to jsou ani ne tři body na jeden rok..🤷🤣

😀 Ano, Červus je takový český Andrighetto pokud jde o počet MS dospělých, kterých se zúčastnil. S letoškem je to už 12 MS. Stejný počet má už jen David Výborný. Takže příští rok rekord? Červus má průměr (i s letoškem!) zatím 6 2/3 bodu na 1 MS.

Snímek obrazovky 2025-05-10 v 7.21.07.webp

Toronto udeřilo hodně brzo na začátku hry.

Nosek na soupisce Floridy.
Edit: a gól, jeho první play-off zápas letos (y) . Nebyla to teda nějaká dělovka. Spíš nahození skrz obránce. Woll je díra :rolleyes:

koukám, že mu ho nakonec vzali, asi to otřel o Gadjovice, ale i 🍎 se počítá.

btw těch vlastenců co padá v PO NHL. To nebude úplně malý procento

Kubalík Zug a Sparta kde ? To je nějaká chyba v Matrixu já myslel že to jsou zaručené informace ze Sparťanského jádra.🤔

za mě teda gól, kontakt byl mimo brankoviště, v brankovišti až když byl puk za ním (v kontinuální akci.)

Pro mě taky...tohle bych uznával..ale s těma pravidlama je to těžký..letos jsme tohle taky párkrát zažili...

Mimochodem,pustil jsem si to několikrát,ale kvůli Davida...ten byl rád,že tu větu nějak dal dokupy :ROFLMAO::ROFLMAO:..tak už chápu ten včerejšek s Dádou (y)

ČT opět bezchybná, za mě tragédie, že to tam ťukaj ručně
Náhled přílohy 3898
To je divný, že na to nemaj techniku. Však to jde snadno naprogramovat přeci...

A taky k zápasu, je to hrozný pro chudáky Rakušany. Za mě regulérní gól na 2:2 proti Finům neuznají, teď stačí minuta nepozornosti v závěru utkán, a vše je jinak.. (ok, poslední gól byl do prázdné...)

Snad to jen ukazuje, že naše prohra s nimi nebyla taková katastrofa, třeba se letos na MS ukážou a nějak víc prosadí..

ČT opět bezchybná, za mě tragédie, že to tam ťukaj ručně
Náhled přílohy 3898
Mě by zajímalo jaký software na to používají. Je už dost programů které si dokáží načíst data v nějaké podobě a pak je zobrazit/cokoliv na jedno kliknutí.

Pokud to dělá nějaký člověk "za letu", což je hodně pravděpodobné, tam chyby budou pořád. Vím o čem mluvím nejen z vlastní zkušenosti.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno