Hokej

hrej si - tu máš Kohouta!“ - Než Kohout, vůz i husárek bouch, bác! letí do kouta 😉

Oceňuju tamní marketing. Dát to na sítě večer, kdy hraje nebo "dohrává" zápas repre na MS, to je originální. Možná si toho i nèkdo všimne...

Přiznám se, že taky nevím proč to Vejmelka dotáhnul k tak vysoký smlouvě….

Vlastně jsem měl dnes reminiscenci. Pač jak chytal dnes, vlastně takto chytal i v hcpce, potažmo v ELH….

Presne opacnej pocit, mam z Vladaře. Za mne nejlepší gólman co tu stál v kisně za dvě dekády….

Neměl Karel už nějaké třenice u nás,skr víru,že mu do toho nějak kafrala rodina a tak ....nebylo tam něco takového ?

Z první ruky vím, že Karlos byl takovej Ned Flenders bez kňoura:)
Ať si každý jaký chce,každý jsme nějaký...ale ať to na to ledě není znát....v soukromí,jsme každý jiný...ale vím,že na tohle tenkrát z klubu byla kritika,že ho to negativně ovlivňovalo,ale úplně ty souvislosti neznám...

Ať si každý jaký chce,každý jsme nějaký...ale ať to na to ledě není znát....v soukromí,jsme každý jiný...ale vím,že na tohle tenkrát z klubu byla kritika,že ho to negativně ovlivňovalo,ale úplně ty souvislosti neznám...
Vsak to pisu jenom pro pobaveni.

A to mel jeste v kabině za souseda tehda pivu holdujícího Šcoťáka;) .

Takže Mamá bouchla do stolu a šlo se do Znojmety….

Vsak to pisu jenom pro pobaveni.

A to mel jeste v kabině za souseda tehda pivu holdujícího Šcoťáka;) .

Takže Mámá bouchla do stolu a šlo se do Znojmety….

Však jasně...já vím,že to byla sranda....takže to bylo nějak přes mamču,tak nějak si to pamatuju...

Přiznám se, že taky nevím proč to Vejmelka dotáhnul k tak vysoký smlouvě….

Vlastně jsem měl dnes reminiscenci. Pač jak chytal dnes, vlastně takto chytal i v hcpce, potažmo v ELH….

Presne opacnej pocit, mam z Vladaře. Za mne nejlepší gólman co tu stál v kisně za dvě dekády….
Tak on měl dost dobrý čísla v "Chycených očekávaných gólech", tak nevím, čemu se divíš.....

V minulé sezoně "chycené góly nad očekávání +14,5 (11.)"

A 2022/2023 o tom dokonce psali článek... https://isport.blesk.cz/clanek/hoke...ejmelka-patri-mezi-top-pet-golmanu-v-nhl.html

Ale stejně. Dokážete si představit, jak tam má vymalovaného Bureše? 🤔
No tvl. 😂 Chlapi co si tu hrajete s těmi obrazky od umělého inteligenta, poproste ho o návrh brankářské masky s Burešem, to musím vidět! 😀

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno