Hokej

To bylo zas na sítích keců, že tam Zadina nemá co dělat (tak dnes rovnou 1+1 a hráč zápasu), nebo že Červus už je starej a bude tam k ničemu (ten má ty body rovnou tři a vítězný gól).
Sedlo (ani netřeba zmiňovat obvyklý narážky na něj), opět byl vidět v soubojích, má 70% vyhraných buly, dal důležitý vyrovnávací gól.

Chudáci mechováci, ti budou asi mít ještě hodně mrzení. A taky asi slušnej maglajs v palicích - vždyť oni musí být strašně zmatený komu vlastně mají fandit?

V našem týmu sice mají Hroňu, ale taky jejich arch nemesis #23LS.
U Frantíků maj Perreta, u Lotyšů #hrálinapiču Freibergse, a u Slováků zase Mudráka.

Ty v tom budou mít teda pořádnej hokej 😵‍💫 😅 :ROFLMAO:

Já to teda taky proletěl,ale James Bond,alias fordman,přišel do toho všeho dnes s myšlenkou,že do play off potřebujou mít pod kontrolou nasazování rozhodčích ,Ujčíka a média na svý straně...další doping na triku,první zápas na MS a tam tohle..tam musej sypat něco přímo do rozvodu vody,to není možný...

Já to teda taky proletěl,ale James Bond,alias fordman,přišel do toho všeho dnes s myšlenkou,že do play off potřebujou mít pod kontrolou nasazování rozhodčích ,Ujčíka a média na svý straně...další doping na triku,první zápas na MS a tam tohle..tam musej sypat něco přímo do rozvodu vody,to není možný...
Podle me vypary z Parama vanou a padaj az v Mechove.... Proto tolik prechozenejch downovejch syndromu, ktery se jak na potvoru vsichni chytli za ruce a zacli fandit tomu ukradenymu cirkusu, kterej se pojmenoval mountfield hk.. Otazka je, proc to menezuje ten ztelesnenej mindrak z Polabin... Ale to asi proto, ze jinde by nic nedokazal, tak sel do tohohle ukradenymu podtymu ....

Přiznám se,taky jsem nakoukla 😂ale dostal od někoho odpověď,ze Sedlo vyrovnal 😂to se sluší říct..ze ne všichni jsou prvoci 😅

Podle me vypary z Parama vanou a padaj az v Mechove.... Proto tolik prechozenejch downovejch syndromu, ktery se jak na potvoru vsichni chytli za ruce a zacli fandit tomu ukradenymu cirkusu, kterej se pojmenoval mountfield hk.. Otazka je, proc to menezuje ten ztelesnenej mindrak z Polabin... Ale to asi proto, ze jinde by nic nedokazal, tak sel do tohohle ukradenymu podtymu ....

Tak já občas taky vypotím solidní píčovinu,ale přechozený down je nad moje možnosti :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:(y)(y)(y)

hrej si - tu máš Kohouta!“ - Než Kohout, vůz i husárek bouch, bác! letí do kouta 😉

Naposledy upraveno:
Nemůžeš od tohoto absolventa Vysoký školy života, katedry hokeje, čekat zázraky.

Vožuch dneska vlastně tři asistence...2x skvělá clona před brankářem,1x půjčená helma při gólu Sedlovi,který si tam musel dát dva ručníky,aby mu seděla,ale co..na něj bych dnes moc nezapomínal.....

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno