Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
No právě...nikde nic o něm...nějaká dezinformace tady proběhla...Regenda gdě?
no ale teď o něm Záruba něco mlelNo právě...nikde nic o něm...nějaká dezinformace tady proběhla...
No jo v Hradci co člověk to odborník však aby ne když celý region tam žije hokejem! Ne jak tady!
Honza13 si udržuje svou konstantní úroveň totálního vymrdance. Vím, že si to tady přečteš, takže posílám pozdrav, ty čuráku.
Mel by o víkendu dorazitNo právě...nikde nic o něm...nějaká dezinformace tady proběhla...
Mel by o víkendu dorazit
Včera ho potvrdil Šatan
Presne tak ... Plac dezole tu nechcemeJsem si ani nevšiml......jako těžce apolitický fanda to nechám radši bez komentáře..![]()
To mechovsky forum je plny expertu... Muzou si podat ruku s Antosem a Malkem treba... Ti at radsi zacnou fandit okresni italsky lize v petanqu....
Ten Malgin je asi opravdu hodně rychlejnemyslel jsem jen tento jeden moment, ale prakticky celý zápas to tak vypadalo
Podle me vypary z Parama vanou a padaj az v Mechove.... Proto tolik prechozenejch downovejch syndromu, ktery se jak na potvoru vsichni chytli za ruce a zacli fandit tomu ukradenymu cirkusu, kterej se pojmenoval mountfield hk.. Otazka je, proc to menezuje ten ztelesnenej mindrak z Polabin... Ale to asi proto, ze jinde by nic nedokazal, tak sel do tohohle ukradenymu podtymu ....Já to teda taky proletěl,ale James Bond,alias fordman,přišel do toho všeho dnes s myšlenkou,že do play off potřebujou mít pod kontrolou nasazování rozhodčích ,Ujčíka a média na svý straně...další doping na triku,první zápas na MS a tam tohle..tam musej sypat něco přímo do rozvodu vody,to není možný...
Pavlík měl první třetinu víc jak 2,5gólu Švédsko...těch osm minut jsem trpěl,ale dobrý...můžu si dát Plzeň..možná dvě..8 minut vypadali Slováci vcelku nadějně
Podle me vypary z Parama vanou a padaj az v Mechove.... Proto tolik prechozenejch downovejch syndromu, ktery se jak na potvoru vsichni chytli za ruce a zacli fandit tomu ukradenymu cirkusu, kterej se pojmenoval mountfield hk.. Otazka je, proc to menezuje ten ztelesnenej mindrak z Polabin... Ale to asi proto, ze jinde by nic nedokazal, tak sel do tohohle ukradenymu podtymu ....
Nemůžeš od tohoto absolventa Vysoký školy života, katedry hokeje, čekat zázraky.Já to teda taky proletěl,ale James Bond,alias fordman,přišel do toho všeho dnes s myšlenkou,že do play off potřebujou mít pod kontrolou nasazování rozhodčích ,Ujčíka a média na svý straně...další doping na triku,první zápas na MS a tam tohle..tam musej sypat něco přímo do rozvodu vody,to není možný...
To je bez dneška,nebo s ním ? Dneska lenivý,starý Červus 1+ 2...![]()
Podle toho, co vidím na QuantHockey, kde už Červus má u sebe i ten dnešní zápis 1+2, tak to vypadá, že těch 80 kb je včetně dneška.
Láďo, ty si zase pil, že?Já myslím, že Karel si na tu přilbu měl dát spíš novýho papeže.