jimmypop
Hokejová legenda
- 10,692
- 2,324
prodlužovkaTakže prodlužko.

Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
prodlužovkaTakže prodlužko.
Že by dostal 6 zápasů stop jo? .-D snad neNesedí Viky v trestné komis i v IIHF?![]()
Flek si trochu hrál na McDavidaBtw Flek u nás nejrychlejší ze všech a tady ho dojel Malgin jako by nic!![]()
Jen to řekni... nebuď slušnejTak co, nadávají teď šulíni z Brna Sedlákovi že je .... ?
Já myslím, že Flek tam byl už delší dobu na lede, to se pak moc srovnávat nedá, jestli byl Malgin čerstvej.Btw Flek u nás nejrychlejší ze všech a tady ho dojel Malgin jako by nic!![]()
Ted jsem to říkala,jestli už je zase maj rádi?Po roceTak co, nadávají teď šulíni z Brna Sedlákovi že je .... ?
Já myslím, že oni Sedlákovy góly neuznávají. tudíž truchlí za prohru 4:3.Prosím vás, góly Sedla zmrdi napříč republikou slaví nebo ne?
Jinak mě to dnes bavilo.
nemyslel jsem jen tento jeden moment, ale prakticky celý zápas to tak vypadaloJá myslím, že Flek tam byl už delší dobu na lede, to se pak moc srovnávat nedá, jestli byl Malgin čerstvej.
V Mechově jsou odborníci, podle nich měl jet Jergl a jeho housličky