Jakub82
Hattrickový hrdina
- 2,727
- 22
Vážně moc hezký.Ne, to dělal jeden týpek co má dresy tako jako hobby. Občas si napíšeme, pokecáme o dresech atd.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Vážně moc hezký.Ne, to dělal jeden týpek co má dresy tako jako hobby. Občas si napíšeme, pokecáme o dresech atd.
Půjdu asi trochu proti proudu, ale tohle se mi fakt nelíbí. Proti modré na našich dresech nic nemám. Historicky tam patří. Ale do loga bych ji necpal. Ty pruhy na rukávech působí trochu zvláštněNapříklad?
Zdroj: Instagram - ceskedresy
Hele, mně se třeba taky úplně nelíbí. Ale naopak takto by mi to modré logo klubu asi ani nevadilo.Půjdu asi trochu proti proudu, ale tohle se mi fakt nelíbí. Proti modré na našich dresech nic nemám. Historicky tam patří. Ale do loga bych ji necpal. Ty pruhy na rukávech působí trochu zvláštně
Sto lidí sto chutí. Jinak abych to upřesnil s těmi pruhy - bohatě by tam stačil jeden modrý ohraničený dvěma bílými. Takhle už jich tam je moc a nevypadá to dobřeHele, mně se třeba taky úplně nelíbí. Ale naopak takto by mi to modré logo klubu asi ani nevadilo.
Dal jsem to sem jen jako příklad, námět na diskuzi.
A pak že by D+D v bílé moc nešlo, tady názorný příklad, že úplně v pohodě a krásně to zapadne do dresu, takže neruší. Snad příští rok se dočkámeNapříklad?
Zdroj: Instagram - ceskedresy
No, je to hodně na hraně. To logo není dobrý i jako barevný. Obrys a všechny písmena moc blízko u sebe. Pak takto na dresu není "ostrý", ale takový rozplizlý. Když se díváš z dálky a nevíš o jaké logo se jedná, tak prostě nevíš.A pak že by D+D v bílé moc nešlo, tady názorný příklad, že úplně v pohodě a krásně to zapadne do dresu, takže neruší. Snad příští rok se dočkáme
Rozhodně lepší než oficiální dresy (jestli jsou oficiální ty, které jsem tady viděl...).Sto lidí sto chutí. Jinak abych to upřesnil s těmi pruhy - bohatě by tam stačil jeden modrý ohraničený dvěma bílými. Takhle už jich tam je moc a nevypadá to dobře
Me se to nelibi vubec. Chybí tam zelená, oranžová, šedivá a žlutáHele, mně se třeba taky úplně nelíbí. Ale naopak takto by mi to modré logo klubu asi ani nevadilo.
Dal jsem to sem jen jako příklad, námět na diskuzi.
Přesně. Čím víc pruhů tím víc Adidas. Těžké retro. To raději omalovánky než pruhy jako zebry.Půjdu asi trochu proti proudu, ale tohle se mi fakt nelíbí. Proti modré na našich dresech nic nemám. Historicky tam patří. Ale do loga bych ji necpal. Ty pruhy na rukávech působí trochu zvláštně
Já bych si tipnul, že bude kolem 5k ale těžko odhadovat. Permice to mají zadarmo a nevíš kolik jich přijde.Nevíte kolik bude dnes lidi, jde mně o to kdy vyjet z domu, tak abych zaparkoval.
Dnes nával nebude neboj.Nevíte kolik bude dnes lidi, jde mně o to kdy vyjet z domu, tak abych zaparkoval.
Myslím, že bude kolem 4k lidíNevíte kolik bude dnes lidi, jde mně o to kdy vyjet z domu, tak abych zaparkoval.
Čtvrtek od pěti, letní počasí k tomu. To fakt nejsou úplně příznivý podmínky. Pro přespolní vyloženě lákadlo...Jako Maďaři, jasný Ale zase první špíl v sezóně, na ledě prvně naživo všechny posily, navíc CHL. Myslím, že by byla škoda, kdyby permicari nedorazili skoro všichni. A nebo tu permici někomu půjčit. Prostě nesmí se stát, že tam bude 4800 kousků. To by byla velká ostuda . Já jsem dnes optimista a tipuju 6300 lidí
Třeba už lidi nechtěj vedro, třeba chtějí už cítit ledDneska bude kolem 5tis.fans. Kdyby nebylo takový vedro, asi by bylo více.