Hokej

Tak já kouknul na první třetinu a vidím 0:3, tak jsem to vypnul. Si říkám, asi dobrý pouťák a teď 3:3. Co se děje, to úplně vypustili nebo fyzička?
Hraji na tri lajny + dostavaji asi poradny kour v priprave. Jedna hokejka mi rikala, ze nikdy nemel takhle narocnou pripravu co je ted.

je super že budeme fyzicky skvěle přpraveni !! Sezona bude náročná, velká porce zápasů. 👍🏻🏒

Hokej po okurce je zpět. Hurá! Rád jsem se na něj kouknul, ba si i na tipáči vsadil pro obnovu streamů.
Hodnotit výsledek nikterak nebudu, jen mám pořád tu svou obavu o béčko. I když je stále čas.
Ale to je taková snad už manta o posilování v organizaci.

... vypadá to, že dnešní zápas splnil očekávání. Minimálně u jeho aktérů 😁👍

Hoši. nemůžu si pomoct, ale jak slyším naší starou znělku gólu (hraje teď u B), tak jí mám pořad zafixovanou jako tu jedinou správnou znělku. Ta z MSQ, co pouští doma našemu A, není špatná, ale ta naše stará, ta je prostě naše :)

Před dvěma lety koupenej z Kladna.
Tulacka minulou sezónu vytáhli z dorostu do juniorky a hned s ním vyhráli 12 nebo 13 zápasů v řadě a dostali se z konce do klidného středu tabulky. Jinak bylo zajímavé, že Lichtag tahal Houdka na bitku a docela po něm šel.

Tohle jméno si zapamatujte, klukovi je 16 let a měl by být trojkou v áčku. Doufám že dostane zápas během sezóny, když se to povede, může to být vysoko draftovanej gólman.
Vypadá to, že jestli bude chytat Tulacek nebo Vomáčka, tak to vyjde nastejno

Tak já kouknul na první třetinu a vidím 0:3, tak jsem to vypnul. Si říkám, asi dobrý pouťák a teď 3:3. Co se děje, to úplně vypustili nebo fyzička?
Spíš bych to viděl že jde o přípravu, nic víc. Přece nebudou demolovat vysledkove své B-čko 😉

Spíš bych to viděl že jde o přípravu, nic víc. Přece nebudou demolovat vysledkove své B-čko 😉
V poho, já to tak taky beru, výsledek je určitě v tomhle případě druhořadý, na druhou stranu jsme mohli vidět i kluky v béčku s potenciálem pro áčko. Byl jsem zvědavý po pravdě i na Količe v béčku, on to tam hodně zpevní...

Myslím, že první "zápas" dostál svému účelu. Jak povídal Smejky, hráči si to svým způsobem užili, přítomní diváci asi taky a vypadalo to, že se nikdo hlavně nezranil. Ono v týhle fázi hrát přípravu s nějakejma přemotivovanejma šílencema, který hlavně a za každou cenu potřebujou porazit Dynamo by nebylo dobrý. Si myslím.

Naposledy upraveno:
Tak nové dresy na CHL oficiálně zveřejněny. Za mě pěkná práce, tentokrát je to o něco barevnější než minule, hlavně na těch ramenou. Škoda zase toho loga D&D v bílém obdelnÍku. Přiznám se, že loňské se mi asi líbily více, byly čistější. ale i tohle je fajn.

Nápad dobrý, provedení horší.

Tuto, nebo hodně podobnou barevnost jsem si také představoval v mých nápadech na návrhy dresů pro Extraligu. Jsou hodně podobné těmto dresům Edmontonu Oilers, ze kterých jsem se inspiroval.
Ty oranžové, i když je už nepoužívají, se mi líbí hodně a v tom střihu atd. vypadají nádherně.

Takové by byly hezké na ligu, ale to by někdo (hlavně sponzoři) museli mít vůli pro jednotnou barvu log.

Já vám kluci nechci do těch dresů nějak zasahovat do té debaty (já vám lidsky rozumím) - ale je vám jasné že budou na extraligu opět dresy se spoustou sponzorů a to tak aby tyto reklamy byly dobře vidět ? Já jen aby to zklamání nebylo jako každý rok tak velké. Copak já, já to mám jinak - pardubický dres je pro mne vždy nejhezčí ať vypadá tak či onak.. Je totiž náš ! Našeho Dynama.
Tak až budou zveřejněny dresy na novou sezonu extraligovou tak pohodlně posadit na křesílko, natáhnout nohy, mírně zaklonit, před otevřením obrázku ještě radši dva panáčky do sebe (jeden do každé nohy), zhluboka dýchat a meditovat a až pak pomaličku, opravdu pomaličku fotku dresů otevřít :thumbup:

Orosená_desítka, samozřejmě že budou s barevnými logy sponzorů. Já už to tak nějak neřeším, jen si vždycky tak povzdechnu.
Samozřejmě jde o viditelnost log, ale tam hraje hlavní roli kontrast. Navíc, ve fotbale to jde a v hokeji ne?

Zde jsou příklady ze Švédska, jak by to mohlo vypadat i u nás

3e9ceb0d-a5b0-42c2-b66b-4c03cf638afaFTPpreparedBB240322SM050.webp45861c6f-7c18-41aa-a79b-f428ebd3dc84.webp

A zde dresy z poslední sezóny takto upravené a jeden starší "speciální"

HC Dynamo Pardubice - 2023-24 - Domácí.webpHC Dynamo Pardubice - 2023-24 - Venkovní.webpReverse Retro - Bílý.webp

Orosená_desítka, samozřejmě že budou s barevnými logy sponzorů. Já už to tak nějak neřeším, jen si vždycky tak povzdechnu.
Samozřejmě jde o viditelnost log, ale tam hraje hlavní roli kontrast. Navíc, ve fotbale to jde a v hokeji ne?

Zde jsou příklady ze Švédska, jak by to mohlo vypadat i u nás

Náhled přílohy 2037Náhled přílohy 2038

A zde dresy z poslední sezóny takto upravené a jeden starší "speciální"

Náhled přílohy 2034Náhled přílohy 2035Náhled přílohy 2036
To jsou úplně luxusní dresy, jak jsou takhle upravené. Kdyby to tak šlo sladit i do ligy, tak máme nej dresy ze všech i s tou hromadou sponzorů co nám zdobí dresy.

Však já vím, v pohodě... Já vás na to chtěl spíš připravit.. Já koukal na spoustu dresů německých týmů, finských.. A tam je to někdy mnohem, ještě mnohem horší než ty naše. Tak jen taková slabá útěcha. Vím...
Vlastně nejdůležitější pro mne a obecně všechny fanoušky a fanynky je, kdo v těch dresech bude.. Jirka Smejkal, Sedlo, Červus, Čero, Wilda. Já se tak neskutečně těším ! Je super, že hrajeme už 5.září !!! :party::party:

To jsou úplně luxusní dresy, jak jsou takhle upravené. Kdyby to tak šlo sladit i do ligy, tak máme nej dresy ze všech i s tou hromadou sponzorů co nám zdobí dresy.
Takto by to ale měli mít všichni v Extralize, ne jen my.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno