Hokej

Najednou proti sobě nemá Lojza bývalé hráče, které buďto ukecá případně uplatí nebo mu skočí na špek rovnou, ale ostřílené manažery z extraligových klubů, se kterými se handluje blbě a hlavně jinak. A najednou je zle. Je jen první z jedenácti. Navíc oni drží jednotnou lajnu. Jsou tam čtyři a dva hlasy si seženou vždycky.
No, ostřílení manažeři je asi trochu nadnesené pojmenování. Spíš bych řekl " protřrelé neschopné hajzly schopné všeho".

Nyní nejproduktivnejsi hráč Pardubic je Sedlo, nastoupil do celých pěti soutěžních utkání v ramci extraligy a nasbíral 10 bodů 😀

Ten Ludvig je borec, ty hlášky tvl...to se u nás zapíše do historie...

nejlepší byla ta poslední "tygřici si z námi chtěli vytřít podlahu" kdyby nám dali pět fíků, tak jedeme domů se sklopeným ocasem" ten chlapík mě baví :-)

Doufám, že ho při přijezdu prošacují , jestli sebou neveze demižonek:)

Škoda že není gólman … po každém zákroku a neměl by nárok na flašku s pitím
u gólmana to není až takový problém, to by chlastal jenom on ze své flašky. Pokud by to donesl jako hráč na střídačku, tak můžou začít chlastat i mladý a máš rozložený celý mužstvo.☹️

Ted tym fakt slape. A budou se vracet marodi.
Kazdej zacina plnit ty ukoly, kvuli kterym tady je. Dost se mi ted libi drzeni utocnyho pasma po ztrate puku u mantinelu, kdy bek jde okamzite do souboje a necouva, na jeho misto se pak stahuje kridlo. Detail, ale je to docela uspesny. A jeste dovetek ke vcerejsku. Sedlo s Willem samozrejme naprosto luxusni, ale ty dva stromy pro Fasko Rudase a Lantosiho, to tym hodne nakopne, Johny se tetelil blahem a ja taky.

Kazdej zacina plnit ty ukoly, kvuli kterym tady je. Dost se mi ted libi drzeni utocnyho pasma po ztrate puku u mantinelu, kdy bek jde okamzite do souboje a necouva, na jeho misto se pak stahuje kridlo. Detail, ale je to docela uspesny. A jeste dovetek ke vcerejsku. Sedlo s Willem samozrejme naprosto luxusni, ale ty dva stromy pro Fasko Rudase a Lantosiho, to tym hodne nakopne, Johny se tetelil blahem a ja taky.
Přesně. Tohle všechno jsou ty detaily o kterých coach Johny od začátku hovoří. Celkem mě ale fascinuje, že to nikdo neviděl dříve, nebo viděl a nevyžadoval nebo nevím....🤔 Že nakonec musí přijít chlap z druhý strany zeměkoule a otevírat našim trenérům oči. To pro "českou trenérskou školu" ale není zrovna nejlepší vizitka. O přínosu kouče Johnyho jsem nepochyboval ani vteřinu, ale že jeho přínos a vliv na tým bude až takovej....to je prostě až neskutečný 👍👏

Včera tam byl jeden záběr na naší lavičku a trochu mi připadalo, že to Ludvig úplně převzal. Poplacaval hráče, gestikuloval, dělal zápisky a úplně tím žil, zatímco Badousek opřený o zadní plexi a tak trochu možná přemýšlel i o cigárku. Já myslím, že i sám Badousek je rád, že tam má Ludviga...

Včera tam byl jeden záběr na naší lavičku a trochu mi připadalo, že to Ludvig úplně převzal. Poplacaval hráče, gestikuloval, dělal zápisky a úplně tím žil, zatímco Badousek opřený o zadní plexi a tak trochu možná přemýšlel i o cigárku. Já myslím, že i sám Badousek je rád, že tam má Ludviga...
Báďa jen co vysel ven k autobusu, tak odpalil cigarko za velkyho potlesku fans :)

Nevím co řeší, jasná sekera....

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno