Hokej

Pan Dědek se vyjádřil jak se vyjádřil někomu se to líbí někomu ne, ale tahat tam třeba Třinec? To mohl vynechat.
Přesně jak říkáš! Vyjádření za mě ok a podporují to 👍 ale proč se ohánět druhým týmem a předhazovat ho bestiím to nechápu.

Ja nevim co rekl Kezr a na co reagoval Dedek, at si reaguje, ale souhlasim, ze brat si do huby jine tymy, navic skrz zatim nepovedenou sportovni stranku, je uplne zbytecne. Kdyby ho poslal do **** skrz vecne omlouvani nasypaneho Hradce, ktery Kezr nikdy neodsoudil ale jen do kola zvanil jak je to nestastne pro nej a cela kauza pomala, tak tam by to melo aspon vyznam.

Třinec na nikoho reagovat ani nemusí. Můžou max. říct..."borci, vole, vy diskutujte, pohoda. My už 5 let v řadě musíme hlídat hlavně včasný potisk triček a čepic. Ale jinak jo, pár věcí se taky nepovedlo, škoda i té covid sezóny..." :)

Kdyby někoho třeba zajímalo odkud nyní bude přicházet pravda pana Vaita 🧑‍⚖️

Blíží se Vánoce a proto mám na Vás, kolegové dotaz: Uvažuji o kronice Dynamo100, ale cena se mi na první pohled zdá vysoká. Mám si ji pořídit? Stojí to za to?
Koupil jsem ji a jsem rád. Obsahově i zpracováním luxusní. Jen nechápu, proč jsou některé části tak malým písmem, když je tam prostoru dost.

Šustr dělá chybu a Will vyráží před sebe... Aktuálně největší bolesti našeho týmu

I dnes jsme nasadili styl: Cokoli, jen aby to nebylo snadné, abychom měli o co hrát. :)

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno