mach
Kapitán na ledě
- 5,174
- 925
Přesně jak říkáš! Vyjádření za mě ok a podporují toPan Dědek se vyjádřil jak se vyjádřil někomu se to líbí někomu ne, ale tahat tam třeba Třinec? To mohl vynechat.

Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Přesně jak říkáš! Vyjádření za mě ok a podporují toPan Dědek se vyjádřil jak se vyjádřil někomu se to líbí někomu ne, ale tahat tam třeba Třinec? To mohl vynechat.
Ja nevim co rekl Kezr a na co reagoval Dedek, at si reaguje, ale souhlasim, ze brat si do huby jine tymy, navic skrz zatim nepovedenou sportovni stranku, je uplne zbytecne. Kdyby ho poslal do **** skrz vecne omlouvani nasypaneho Hradce, ktery Kezr nikdy neodsoudil ale jen do kola zvanil jak je to nestastne pro nej a cela kauza pomala, tak tam by to melo aspon vyznam.
Kdyby někoho třeba zajímalo odkud nyní bude přicházet pravda pana Vaita
Ne, ne .... jen ten Vait. Vápno tým neměníRyšavka končí ve Sportu a přechází tam taky.
Dle mých informací by opravdu měl přejít.Ne, ne .... jen ten Vait. Vápno tým nemění![]()
Koupil jsem ji a jsem rád. Obsahově i zpracováním luxusní. Jen nechápu, proč jsou některé části tak malým písmem, když je tam prostoru dost.Blíží se Vánoce a proto mám na Vás, kolegové dotaz: Uvažuji o kronice Dynamo100, ale cena se mi na první pohled zdá vysoká. Mám si ji pořídit? Stojí to za to?
Díky našemu fóru teď v deníku Sport zjistili, že jim Ryšavý v pondělí donese výpověďDle mých informací by opravdu měl přejít.
Kluk z plakátuKteré nemehlo ?
A jak tohle zalepit prosím tě?Šustr dělá chybu a Will vyráží před sebe... Aktuálně největší bolesti našeho týmu
neboj,o druzbu s dynamo fans se nejedná..Co má znamenat ten transparent "Zeleno červené přátelství
Ještě že je Fořt kopytoOn je nějaký Den otevřených dveří?