Hokej

Upřímně řešeno jsem dlouhodobý fanoušek hokejových Pardubic a snažím se spíše nevyjadřovat, ale naprosto upřímně říkám, že jestli majoritní vlastník Dynama Pardubice generuje ztrátu svým jednoznačným rozhodnutím platit hráče a provoz celého týmu, a tuto ztrátu si i má logicky i hradit aneb laicky - kdo objednává, tak ten platí... Chodit pak na město a chtít hradit polovinu ztráty je nesmysl a svědčí pouze o nevalném charakteru majitele. Stejně tak Sparta ať si generuje ztrátu jakou chce, jenže ta senzace tam není a to proto, že majitel, který ji vygeneroval nechodí na město Prahu ať mu zaplatí půlku ztráty. Jsem jednoznačně rád, že pan Dědek vyvedl Pardubice z doby temna a vrátil je zpátky na výslunní, ale jestli se chce chovat jako grant, tak si nemá brát město za rukojmí, město je celek sta tisíc lidí a je tu spousta lidí, kterým je hokej ukraden.
Já myslím, že to je strategie majitele tlačit tímto způsobem na město k prodeji podílu. Nic jiného v tom nevidím.

Kondelíkovi může repre jedině prospět, a možná i Smejk se tam může dostat do pohody 🤷

Bylo by fajne, když už je tam Rulík vzal, aby je nechal hrát spolu v jedné lajně 🙂

Bylo by fajne, když už je tam Rulík vzal, aby je nechal hrát spolu v jedné lajně 🙂
Tak třeba se tam ještě více sehrají, ale mě se to třeba nelíbí tři velcí silový útočníci v jedné lajne a kdo by tam měl tvořit hru ? No je to jen můj názor, ale zatím moc šancí neměli. Třeba jim repre pomůže, těžko říci samozřejmě hráli spolu dva zápasy, ale nic jsem tam neviděl… Rulika jsem kritizoval za nominaci na MS a udělal zlato tak už to dělat nebudu 😁 jen by bylo lepší kdyby na tyhle nudné akce bral alespoň hráče s formou ….

Hlavně ať už se tam proboha nikdo nezraní 🙏😅 smůly na začátku sezóny máme až dost…. Jako dítě mě tyhle turnaje bavily, ale teď už se nedivám na žádný zapas, az na české hry před MS tenhle turnaj by bohatě stačil 😁

Mám to stejně jako kolega. Dříve jsem sledoval každý zápas a teď už moc ne. Ani poslední MS mě nějak extrémně nechytlo a to je už co říct. Koukal jsem, fandil, ale nebylo to ono.
Mně se taky moc nelíbí druhý útok. Všechno to jsou výborní hráči, ale nějak to nejde k sobě.

Tak nominace na repre - tři naši kluci jestli jsem dobře počítal... :thumbup:
Celá včerejší druhá útočná formace... Jirka Smejkal, Martin Kaut, Jáchym Kondelík
Je to dobře, že jede celá lajna, než aby každý trénoval týden sám, nebo v nějaké provizorní sestavě 👍

Mám to stejně jako kolega. Dříve jsem sledoval každý zápas a teď už moc ne. Ani poslední MS mě nějak extrémně nechytlo a to je už co říct. Koukal jsem, fandil, ale nebylo to ono.
Mně se taky moc nelíbí druhý útok. Všechno to jsou výborní hráči, ale nějak to nejde k sobě.
Ano to jsem zapomněl říct. Hráči to jsou skvělý 🙂 jsem zvědavý až se vrátí Sedlo, kdo s nim a Cervem bude v prvním útoku já si myslel ze tam dostane šanci Herča, ale nevypadá to no uvidíme Václav to vymyslí 😁

Ano to jsem zapomněl říct. Hráči to jsou skvělý 🙂 jsem zvědavý až se vrátí Sedlo, kdo s nim a Cervem bude v prvním útoku já si myslel ze tam dostane šanci Herča, ale nevypadá to no uvidíme Václav to vymyslí 😁
Samozřejmě to jsou jenom dva zápasy, takže za měsíc to může být úplně jinak, ale nevím, nevím.

Zohyho asi nebudu komentovat - jednak už je to nějaký čas a jednak je to můj oblíbenec a je tu po něm "prázdno".
Samozřejmě asi každý tušíme, že i za éry Vládi Martince se vyhrál jeden titul pouze ...jak by ten tým vypadal dnes, se lze jen domýšlet, ale trejdy jako třeba Šťastný - Augusta by mohly být realitou ...

Na druhou stranu vítám omlazovací strategii ...možná škoda, že se nepodařilo zapracovat do týmu Adama Musila.
Určitě se probere Kondel a zatím se mi líbí Jasper, i povahově vypadá super a možná tu naváže na Adama P!
Jsem moc rád, za zapracovávání mladejch, a co je třeba říct, nejsou tam jen do počtu.

Včerejší hokej, zvlášť druhá třetina, byl šílenej. Ale bodujeme, bojujem, umíme si vzít výzvu a ostatní taky prohrávají ...ono se to bude lámat po Vánocích, snad už budeme zdravotně fit!

Na druhou stranu vítám omlazovací strategii ...možná škoda, že se nepodařilo zapracovat do týmu Adama Musila.
Za současného a nejspíše i budoucího stavu je Adam Musil pro Dynamo nepoužitelnej. Bohužel. A je tomu tak z důvodu, že on je bytostně přesvědčen, že je hráčem výhradně pro první dvě lajny. A to tady prostě nehrozí. Jinak super hokejista, ale třetí nebo čtvrtou brázdu tady on prostě hrát nebude 🤷

Za současného a nejspíše i budoucího stavu je Adam Musil pro Dynamo nepoužitelnej. Bohužel. A je tomu tak z důvodu, že on je bytostně přesvědčen, že je hráčem výhradně pro první dvě lajny. A to tady prostě nehrozí. Jinak super hokejista, ale třetí nebo čtvrtou brázdu tady on prostě hrát nebude 🤷
Tak pokud by Liberec nakonec odvolal Pešána (netuším zda-li to vůbec jde), tak by nemusel tu 1. nebo 2. hrát ani v Liberci....Paradoxně by to pro něj mohlo být takové Deja vu, a třeba by si konečně uvědomil, kde je jeho místo.

Hokejové zápisníky HC Pardubice 1991/92 a 1992/93
Pokud někdo máte, víte o někom kdo má, moc by mi pomohly. Třeba jen půjčit, ofotit, opsat ...
Díky moc!

Něco pro zasmání, zkusil jsem chat GPT s otázkou na dnešní zápas béčka..a posouzení tohoto našeho týmu
A docela přivětivá odpoveď😀

"Co se týče zápasu Pardubice B v Maxa lize, bohužel, nemohu poskytnout přesnou predikci sportovních událostí. Držím však Pardubicím B palce a přeji jim hodně štěstí ve hře! 🏒🍀
Je skvělé vidět, jak mladí hráči mají šanci ukázat svůj talent a rozvíjet svou kariéru. Díky tomu se týmy mohou posilovat a zlepšovat. Jsem rád, že Pardubice B sází na mladé hráče a dává jim příležitost excelovat."

Moc nechápu povolání Kacetla... Proč nedostane šanci třeba právě Vomáčka?

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno