Hokej

Z tohoto snad ani nelze mít radost.

Máme průměr 2m a 100kg a Budějovice nás věší celý zápas po mantinelech. Tak jsme rádi, že dostaneme puk metr za modrou, to je tristní vůči výplatnicím.

Paulovič letos pro ten tým úplně zbytečnej. To samý, nezlobte se, Kousal. Ten kdyby skončil v Budějovicích místo Zohyho, tak ani nezívnu. S jeho negativní energií by mi v tom týmu fakt nechyběl.

Kaut si to nemá s kým dát a u Červenky je Mandát, kterej to hraje, jak kdyby se myšlenkami zasekl na tréninku a jezdil lajny.

U druhého gólu místo aby ho Vála sroloval, tak ho bez kontaktu přejede, už mu tam jen měl podat Šustr lístek do Brna, protože v té situaci byl jinak taky k hovnu, a nemusel brzdit vůbec a jet.
no jo… koupíš si Červenku, přirovnáním třeba k Porsche a obuješ mu čínský gumy Nankang, tedy Mandyho. Ve vší úctě k tomu klukovi, mám ho rád a patří do Dynama, ale ne do první lajny. Posledních x zápasů jsem neviděl Mandyho nic jiného, než letí do útočného pásma ve sprintu, nahodí si puk až za bránu, aby obešel couvajícího obránce … a nic.

Kousal nesouhlas. občas ho to sere, to je vidět, ale je to dříč.
Tvl, ten Šustr trochu hoří, toho kluka tady chci, ale kolik času bude potřebovat? Lepší se, ale tohle dělat Vála, tak tady dostane po zápase tak naložíno.
Nejsme objektivní ke všem stejně. Asi ani já ne…

Články o mistrovské kocovině Třince už konečně budou?🤔
Asi ne, protože Familia nikoho nezajímá...

Asi ne, protože Familia nikoho nezajímá...

Tired Insidethefactory GIF by BBC

Asi ne, protože Familia nikoho nezajímá
Nebudou, protože pšonky má každý rád z novinářů, nejsou tam tak viditelné přestupy a není tam taková akce a viditelnost, oni jsou vidět jen v play off a to jim každý říká, vy jste nejlepší, protože jsou to takový lezprdelky se mi zdá. Za to se mi zdá že se tady o to Dědek stará a malinká věc co se mu dá vypíchnout mu dají novináři sežrat.
To je můj názor

Výkon za mě nic moc, ale dva body se počítají. Willda teď nutně potřebuje chytat, protože je vidět (můj názor), že na tom není psychicky úplně nejlépe.
Kondelík vs Zohy pro Zohyho, ale myslím si, že bude dobrý. Jasper si myslím, že bude velká posila (podle dnešního zápasu jen soudím).
Jako sorry ale jestli se Will bojí o místo a nedává to, tak to je špatně. Za mě teda má chytat brankář ten, co předvádí lepší výkony a má lepší psychiku. Nicméně tím Willa nekritizuji. Dneska chytal dobře až na ten golik ve třetí třetině. A vycházím z toho co píšeš, že na tom není psychicky nejlépe.. Popravdě nevím jaký by to mělo mít důvod? Něco osobního?

Pánové přestal bych se tady smát Třinci, oni se do toho do PO dostanou o to nemám strach, ale co my?
Od začátku sezóny hrajeme totální zmatek a chaos a jen nějakým zázrakem sbíráme body.
Nemám z toho zatím dobrý vůbec pocit.
Já jsem spokojenej můžu říct. Vedeme tabulku o půl parníku. Ostatní předsezonní favorité daleko za námi. Vzhledem k tomu s jakými jsme se potýkali zraněními(a stále ještě potýkáme) a vzhledem k náročnému programu to beru pozitivně. Počkej po pauze, až se všichni sehrají, uzdraví...to bude koncert!!

Jako sorry ale jestli se Will bojí o místo a nedává to, tak to je špatně. Za mě teda má chytat brankář ten, co předvádí lepší výkony a má lepší psychiku. Nicméně tím Willa nekritizuji. Dneska chytal dobře až na ten golik ve třetí třetině. A vycházím z toho co píšeš, že na tom není psychicky nejlépe.. Popravdě nevím jaký by to mělo mít důvod? Něco osobního?
Hele je to můj odhad, že potřebuje teď podržet. Dnes byl základní kámen vítězství, ale podle mě jsem ho poprvé co je u nás viděl, že si nevěří. Je to jenom můj osobní odhad.
Každý sportovec (i ty největší hvězdy) měli občas nejisté (špatné) výkony a potřebovali podržet a Willda potřebuje teď. Vomis je fantastický, ale PO je jiná liga a tam bude potřeba Willda v nejlepší formě.
Je možný, že nemám pravdu, ale trochu neskromně musím přiznat, že velmi často pravdu mám.

Těžkej zápas. Dva body cenný.

První třetina dobrá, druhá vůbec, třetí se mohla víceméně překlopit na obě strany. V prodloužení jsme toho asi měli víc.

Willda ty nájezdy zvládnul pěkně

A u Sparty se z toho senzace nedělala proč? Jo aha oni nemají Zlínského. Ať už se pan Dědek domluví s městem o prodeji zbytku klubu ať je klid
Pozor, Milan Zlínský je velkej fan Dynama. Tady jen dělal svoji práci, ale nemyslím si, že by měl potřebu kopat do Dynama. Každopádně, tomhle je specifická situace a PD dle mě, se jen pokouší se podojit erár. Buď se podaří, nebo ne. Ekonomický to pro nás není žádný problém 🤷

Upřímně řešeno jsem dlouhodobý fanoušek hokejových Pardubic a snažím se spíše nevyjadřovat, ale naprosto upřímně říkám, že jestli majoritní vlastník Dynama Pardubice generuje ztrátu svým jednoznačným rozhodnutím platit hráče a provoz celého týmu, a tuto ztrátu si i má logicky i hradit aneb laicky - kdo objednává, tak ten platí... Chodit pak na město a chtít hradit polovinu ztráty je nesmysl a svědčí pouze o nevalném charakteru majitele. Stejně tak Sparta ať si generuje ztrátu jakou chce, jenže ta senzace tam není a to proto, že majitel, který ji vygeneroval nechodí na město Prahu ať mu zaplatí půlku ztráty. Jsem jednoznačně rád, že pan Dědek vyvedl Pardubice z doby temna a vrátil je zpátky na výslunní, ale jestli se chce chovat jako grant, tak si nemá brát město za rukojmí, město je celek sta tisíc lidí a je tu spousta lidí, kterým je hokej ukraden.

A u Sparty se z toho senzace nedělala proč? Jo aha oni nemají Zlínského. Ať už se pan Dědek domluví s městem o prodeji zbytku klubu ať je klid
Tak hlavně Vítek to hodí na sítě že to je velký špatný, pár lidí jasně píše, že špatný je to, kdyby se o to měl dělit s erarem (ano, za mne o celek také by to bylo špatně), pak tam někdo dá, že kumulovane je to celkem v poho a poslední roky i lépe než konkurence, a už se tam potom Vítek a spol mění názor, že špatný je to jen vůči městu, přičemž jeho prvotní post byl zaměřený výhradně proti té částce. Aneb jak si Pce zvedat dosahy

Upřímně řešeno jsem dlouhodobý fanoušek hokejových Pardubic a snažím se spíše nevyjadřovat, ale naprosto upřímně říkám, že jestli majoritní vlastník Dynama Pardubice generuje ztrátu svým jednoznačným rozhodnutím platit hráče a provoz celého týmu, a tuto ztrátu si i má logicky i hradit aneb laicky - kdo objednává, tak ten platí... Chodit pak na město a chtít hradit polovinu ztráty je nesmysl a svědč pouze o nevalném charakteru majitele. Stejně tak Sparta ať si generuje ztrátu jakou chce, jenže ta senzace tam není a to proto, že majitel, který ji vygeneroval nechodí na město Prahu ať mu zaplatí půlku ztráty. Jsem jednoznačně rád, že pan Dědek vyvedl Pardubice z doby temna a vrátil je zpátky na výslunní, ale jestli se chce chovat jako grant, tak si nemá brát město za rukojmí, město je celek sta tisíc lidí a je tu spousta lidí, kterým je hokej ukraden.
Já s tím souhlas, ale jen doplním, město Praha má přesně tuším 0% podíl vs město Pardubice cca 47% nebo kolik.

Pozor, Milan Zlínský je velkej fan Dynama. Tady jen dělal svoji práci, ale nemyslím si, že by měl potřebu kopat do Dynama. Každopádně, tomhle je specifická situace a PD dle mě, se jen pokouší se podojit erár. Buď se podaří, nebo ne. Ekonomický to pro nás není žádný problém 🤷
Jo to já vím. Jak jsem psal už dřív, já si od něj čas od času něco rád přečtu, ale skoro každý rok přijde s článkem jakou máme obrovskou ztrátu a podá to v něm tak, že jsme pomalu na bankrot😀 My třeba chápeme, že to takový drama není, ale ta debata co se pak rozjede v široký veřejnosti je ke zblití. 🤦

Jo to já vím. Jak jsem psal už dřív, já si od něj čas od času něco rád přečtu, ale skoro každý rok přijde s článkem jakou máme obrovskou ztrátu a podá to v něm tak, že jsme pomalu na bankrot😀 My třeba chápeme, že to takový drama není, ale ta debata co se pak rozjede v široký veřejnosti je ke zblití. 🤦
Město si do týhle situace v zásadě naběhlo samo. Nemůžou se teď divit. Úplně stejně sanovali ztrátu třeba letiště, a budou ji sanovat i tady. Je to správné? Není. Můžou si za to sami? Můžou. 🤷

Tak to by pak jako velký fanda Dynama měl vědět a nepsat to, že "Dynamo neúspěšně útočilo na čtvrtý ligový titul...."

Já s tím souhlas, ale jen doplním, město Praha má přesně tuším 0% podíl vs město Pardubice cca 47% nebo kolik.
Pardubice mají necelých 46% ale to je v principu vlastně jedno. Město dle smlouvy a to je naprosto v pořádku, nemá rozhodovací pravomoci co se řízení sportovního úseku týče. Samo město se podílu chce zbavit. Ale problém je, že majoritní vlastník chce zaplatit "téměř poloviční" podíl na vygenerované ztrátě od ročníku 2021/2022 a dalších na základě vyšší moci (covid, fanoušci)... Každý si o tom může myslet co chce, ale soudně uvažující člověk dokáže racionálně zjistit jak ta ztráta vznikla. Panu Dědkovi přeji ať se mu všechno podaří, ale být na straně města, tak se k němu chovám naprosto podle řádů, něco chce po městě, ale zároveň spoustu věcí od města potřebuje. Trochu je na místě se obávat co tu po panu Dědkovi taky zůstane...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno