💣D💣
Střelec od modré
- 60
- 74
no jo… koupíš si Červenku, přirovnáním třeba k Porsche a obuješ mu čínský gumy Nankang, tedy Mandyho. Ve vší úctě k tomu klukovi, mám ho rád a patří do Dynama, ale ne do první lajny. Posledních x zápasů jsem neviděl Mandyho nic jiného, než letí do útočného pásma ve sprintu, nahodí si puk až za bránu, aby obešel couvajícího obránce … a nic.Z tohoto snad ani nelze mít radost.
Máme průměr 2m a 100kg a Budějovice nás věší celý zápas po mantinelech. Tak jsme rádi, že dostaneme puk metr za modrou, to je tristní vůči výplatnicím.
Paulovič letos pro ten tým úplně zbytečnej. To samý, nezlobte se, Kousal. Ten kdyby skončil v Budějovicích místo Zohyho, tak ani nezívnu. S jeho negativní energií by mi v tom týmu fakt nechyběl.
Kaut si to nemá s kým dát a u Červenky je Mandát, kterej to hraje, jak kdyby se myšlenkami zasekl na tréninku a jezdil lajny.
U druhého gólu místo aby ho Vála sroloval, tak ho bez kontaktu přejede, už mu tam jen měl podat Šustr lístek do Brna, protože v té situaci byl jinak taky k hovnu, a nemusel brzdit vůbec a jet.
Kousal nesouhlas. občas ho to sere, to je vidět, ale je to dříč.
Tvl, ten Šustr trochu hoří, toho kluka tady chci, ale kolik času bude potřebovat? Lepší se, ale tohle dělat Vála, tak tady dostane po zápase tak naložíno.
Nejsme objektivní ke všem stejně. Asi ani já ne…