Hokej

Nerad stírám jednotlivého hráče a určitě ty prohry nejdou jen za ním. Ale Šustr fakt hrál v NHL? Není to jen nějaká shoda jmen? Vždyť ten hráč by momentálně neměl ani na Béčko. Směrem dozadu se nechá prebruslit, každý souboj prohraje, nesmyslně přihrává a každá jeho rozehrávka končí v icingu. V pátek bych posadil. To ať místo něho hraje Houdek nebo mlaďák
Bohužel pravda....já to říkat nechci z důvodu té první věty..ale přesně napsáno..

Hrajeme tužku a jsme v podstatě 3-5. Snažíme se jak někdo psal kopírovat Třinec , ale ten má ještě o 4 body méně :) Zatím jsem klidnej, jen mě štve , že se na to nedá koukat a nebaví mě jezdit 70km abych pak viděl upachtěný výkon. Nevím jestli je v hráčích nějaké uspokojení z minulé sezóny, že to zase půjde samo. Dříve tady často byli kocoviny po dobrých vysledcích z předešlé sezóny.

Vít Černohous (HC Dynamo Pardubice): „Pokud bychom dnes měli hodnotit naše nasazení a vůli zápas zvládnout, tak klukům nemáme co vyčíst. Chytili jsme start, první třetina šla za námi, dobře jsme řešili situace, na kterých jsme potřebovali zapracovat, v tom jsme viděli posun. Pak byl zápas ovlivněný našimi fauly, o kterých se samozřejmě bavíme. To jsou věci, které vyplývají z přemíry snahy. Z Brna odvážíme těžce vydřený bod, protože speciální formace máme teď nově složené a trochu bojujeme s nějakými marody.“

Vít Černohous (HC Dynamo Pardubice): „Pokud bychom dnes měli hodnotit naše nasazení a vůli zápas zvládnout, tak klukům nemáme co vyčíst. Chytili jsme start, první třetina šla za námi, dobře jsme řešili situace, na kterých jsme potřebovali zapracovat, v tom jsme viděli posun. Pak byl zápas ovlivněný našimi fauly, o kterých se samozřejmě bavíme. To jsou věci, které vyplývají z přemíry snahy. Z Brna odvážíme těžce vydřený bod, protože speciální formace máme teď nově složené a trochu bojujeme s nějakými marody.“
Defacto trenérský tým je s výkonem celkem spokojený, tak nevím proč to tady tak hrotíme, vše jde dle plánu 💪

Tak vidíte, ze střídačky to je vidět jinak, jen máte špatný úhel pohledu.:)

Tak jsme prohráli u týmu, který patří k třem nejhorším týmů v ELH. Tým máme hodně silný, ale jeho hloubka neexistuje. Nevím co s tím, ale toto je zatím špatný. Hodně špatný. Sice jde o hovno, ale i tak to mrzí.
Tak že je kádr v útoku hodně úzký, bylo vidět už před sezónou. Přišli dva top hráči, ale šest hráčů odešlo, počítám i Rohlíka s Urbanem, kteří jsou kvalitativně určitě výš, než ty co máme v béčku. Pokud bude po sezóně končit, tak si to podle mě vyhodnotili dobře, že to jsou akorát vyhozené peníze. Nepřineslo to za ty roky nic. A první volba je odtamtud většinou Rákos a není se moc divit.

Já bych snad stáhl Hrádka a Šustra poslal do Litu. už na příští zápas. Dneska Hrádek v litu ani nehrál... Stáhnul bych ho, horší to být nemůže.. Ale ještě asi zbývá nějaký čas, než uplyne ten měsíc.

Nechte Šustra bejt. Už dlouho jsem neviděl beka hrát tak zajímavý styl. :)

Tak tohle je slušná sračka.

Ten tým je v krizi teď a to je dobře, že je to teď a ne v PO. I tak jsme v horní části tabulky, takže v tomto směru je to v pohodě.

No tvl, na co jsem to teda koukal? 🤔

Borec byl asi na jiným zápase… nebo si šlehnul než šel na tiskovku
Už jen ty fauly z přemíry snahy? Spíš z toho že jsme všude o krok později a nestíháme

Záďa teda nevypadal spokojeně.....krom toho,že na té střídačce působil fakt osamoceně....

...sem rád, že dostal prostor Vomis, nic proti Wildovi, ale že bude někdo na něj dotírat, jedině dobře.

Obrana: ta se mi nelíbí typologicky, máme jediného hokejistu (Čero). Čekal sem, že ofenzivní roli Koštěte vezme Hájek, ale ten zatím nechal formu na MS. Dvorka od podpisu tě dlouholeté smlouvy, jde také výkonnostně dolů. Snad jen D. Musil si to odmaka. Šustr, Houdek zatím nic moc, kdyby místo nich hrál Hrádek, Ševc, Chabada, budu radši.
Útok: k těm lepší patří zatím Zohy, Kousy, Rada, sekunduje jim Kautik, Červ pokud bude produktivní, tak se to zvedne. Poulův útok těm věřím, že budou důležití v závěru sezony, Smejkala zatím hodnotit nechci. Chybí mi přímočarost, bruslivy útočník typu Fleka, tam bych viděl třeba Formánka, otázka, proč ho ještě nezkusili.mm

Souhlasím, chybí tam útočná podpora od obránců. Letos si sotva přihrajou na metr, furt jim to odskakuje na modrý čáře. Hájek se hledá, Valič se letos uplně resetoval. Když už dávaj šanci mladejm, tak můžou na zkoušku posadit jednoho z těch obrů (čtěte jedinýho co má přes 2 metry) a zkusit Chabadu, jako hokejovějšího obránce, klidně ho hodit i na přesilovku, horší už stejně bejt nemůžou.

Já to trénování a manažerování od klávesnice stejně miluju.:D To by se to točilo, vyhazovalo, nakupovalo atd.

Je to teda asi jediná vtipná věc na slabší části sezony.

Teda čekal jsem,že budeme po 7. kole před Kladnem....ale ne,že o celé dva body :)

Kometa v tragickem rozpolozeni, ochranka kurzovala dnes na stadionu zejmena u kabin, protoze meli nahlasen najezd fanousku na svuj team, my jsme pravdepodobne tuto akci posunuli na priste, ten hokej co hrajem (a je jedno kolik je hracu zranych..) je opravdu hroznej, my mame vlastne v soucastne dobe problem normalne prostridat, co je asi nejhorsi, kdyz si po utkani prectes vyjadreni treneru, to ze tam hlavni ani nemel koule dojit je dalsi vec..

Já to trénování a manažerování od klávesnice stejně miluju.:D To by se to točilo, vyhazovalo, nakupovalo atd.

Je to teda asi jediná vtipná věc na slabší části sezony.
A co bys jako fanousek delal? Pokud se mohu zeptat? Mimo ledovy nadhled? O tom to preci je...

A co bys jako fanousek delal? Pokud se mohu zeptat? Mimo ledovy nadhled? O tom to preci je...
Jako fanoušek naštěstí nemůžu dělat nic. Tak nějak chápu, že mám zlomek informací.

A ano, o tom to přece je. Nikak to nepopírám, jen mě to většinou pobaví. A ve sportu je to nakonec vlastně docela neškodný.

Jako fanoušek naštěstí nemůžu dělat nic. Tak nějak chápu, že mám zlomek informací.

A ano, o tom to přece je. Nikak to nepopírám, jen mě to většinou pobaví. A ve sportu je to nakonec vlastně docela neškodný.
Presne tak, a bez tech fanousku co to rozebiraj, skladaj, vyhazujou a nakupujou by to bylo uplne na prd... o tom by mohli v jinych klubech vypravet.. tak za to bud mozna i s trochou nadhledu rad, to vis kdyz prijedes z nejakeho ne prilis povedenecho vyjezdu, co stoji cas a penize (a pak tu jsou kolegove co maji v podstate vyjezd i na domaci zapasy), tak proste jenom trochu upoustis tu flustraci, pravdou je, ze u te klavesnice (kdyz ten zadek nezvednes) je asi mensi...

no nevím je to Zadinova první sezona , jako hlavní trenér a místo toho , aby všem zavřel pusy o řečech , že na to nemá tak je spíš otevírá a realně ukazuje , že to nezvládá ještě je sice brzo na jakýkoliv závěr nic méně o tom jak "dokáže" koučovat zápas jsme se přesvědčili několikrát a radost s toho žádná nebyla

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno