Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Dneska chyběl Jeřábek s Květoněm a ono by to šlo.tvl ta Sparta zatim velka tuzka v LM
Jsem rád, že jsi v otázce gólmana konzistentní. Já budu také a v tom případě s Tebou nesouhlasím, každý na to máme jiný názor a Tvůj v pohodě respektuji.Není slabinou, ale ani oporou no a na titul taky ne! Jo a herní praxe když se doma vyhrálo byla?
No nejen dneska Od samého začátku se najdou skutečně nečekané výsleky například Ženeva mi svou neschopností porazit naprosté outsidery už 2x zkazila tiket. Korunu tomu nasadila ve čtvrtek kdy si nechala zápas srovnat minutu a půl před koncemDnešní výsledky CHL vůbec dobrá divočina. Osvětim, Salzburg, Straubingu, Sheffield....nikdo z nich dneska dle predikcí vyhrát neměl
Ano sám to i píšeš, potřebujeme trenéra a gólmana se kterýma ten poslední krok zvládneme. Po 5 zápase měli Třinec na lopatě, jen je do té pece hodit a všichni víme jak to dopadlo. 6 + 7 totálně takticky nezvládnuté a v rozhodující chvíli zvedne Will úplně nesmyslně beton a pustí Činelovi šouráček. Ano, chyby se stávají, ale tenhle "zkušený" repre brankář už nás druhé play off moc nepodržel.Kula má jen syndrom Nakládal. Všechno špatně, trenér špatný, gólman špatný, hráči málo hrajou.
Na paniku máme čas půl roku, do té doby to je jen hra o pohár, který máme dvakrát za sebou a pro většinu je nedůležitý.
A i s tím špatným trenérem a gólmanem jsme byli minulé play off gól od titulu.
To víš , že jo při pár titulech jsem byl i na ledě,Kula
Mně nevadí, že jsi občas negativní (někdy si to hráči zaslouží), ale ty jsi jenom negativní. Jsi vůbec fanoušek Pardubic? Vždyť tě to ani nemůže ten hokej bavit, když je všechno špatně.
Ne neprohrál já nejsem takovej sluníčkář viz komentáře na mě...Kulo, doufám, že jsi neprohral moc velký penize podle toho, jak tady hystercis.
Jo s Kubou se taky znám.Kula má jen syndrom Nakládal. Všechno špatně, trenér špatný, gólman špatný, hráči málo hrajou.
Na paniku máme čas půl roku, do té doby to je jen hra o pohár, který máme dvakrát za sebou a pro většinu je nedůležitý.
A i s tím špatným trenérem a gólmanem jsme byli minulé play off gól od titulu.
Já bych řekl, že jejich největší slabina byla hlava. To už snad hrozit nebude.Ano sám to i píšeš, potřebujeme trenéra a gólmana se kterýma ten poslední krok zvládneme. Po 5 zápase měli Třinec na lopatě, jen je do té pece hodit a všichni víme jak to dopadlo. 6 + 7 totálně takticky nezvládnuté a v rozhodující chvíli zvedne Will úplně nesmyslně beton a pustí Činelovi šouráček. Ano, chyby se stávají, ale tenhle "zkušený" repre brankář už nás druhé play off moc nepodržel.
Jak tady někdo psal, vyhráli jsme s Růžou, můžeme vyhrát s Wildou i Zadinou, jen mám prostě názor, že tihle dva jsou největší slabinou týmu.
Taky seš Pardubičák?Jo s Kubou se taky znám.
Ne Pardubák...Taky seš Pardubičák?
Tohle "doporučení" má mouchy. Musíš mít kvalitu, vhodný typy hráčů a zažitej systém to takhle hrát. To při vší úctě má aktuálně v ELH málokdo. Navíc je furt začátek sezóny a nehráli jsme v plný sestavě. Byl bych v klidu Vápno by spíš měl poradit Spartě. Dva špíly, 0 bodů a skóre tuším 1:8.....tam vidím prostor pro knížecí radyŽe novináři spekulují a hledají cestu jak se nám dostat na kobylku, je podle mého naprosto v pořádku. Dokážu pochopit i ony rady. Zároveň ale to má jedno velké jenže. Nehráli jsme kompletní a to v případě dvou Č a tím, že budou hrát, může být vše úplně jinak. Samozřejmě pro nás lépe.
Dynamo po tripu v Německu: Achtung! Soupeř naznačil směr, jak hrát s obrem
Straubing naznačil, jak by šlo hrát s Pardubicemi. Respekt na nule, žádné couvání. Pokud napadáte rozehrávku, můžete českého obra z extraligy dostat do slušných potíží. Při rozehrávce Dynamu chyběl Peter Čerešňák, odpočíval. „Nebyl to náš zápas,“ pronesl Martin Kaut. Německý celek vyhrál v...isport.blesk.cz
Jake jsi mel cislo?To víš , že jo při pár titulech jsem byl i na ledě,
91.Jake jsi mel cislo?
Jsem nemusel snad mít číslo....Jake jsi mel cislo?
Kaut - Sedlák - Červenka, Radil - Kousal - Smejkal jedina a nejlepší možnost...A bohužel nejhorší dneska lajna Radil-Kousal-Kaut a je vidět myslím si že spolu hrát nemůžou